Yönetim ve Siyaset Topluluğu yeniden aramızda…

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğrenci topluluklarından Yönetim ve Siyaset Topluluğu’nun düzenlediği “Kişisel Gelişim ve Kariyer Belirleme Programı”, ANS Kampusü Abdullah Kaptan Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi
Etkinlikte ilk konuşmayı Yönetim ve Siyaset Topluluğu Akademik Danışmanı Mürşide ŞİMŞEK yaptı. Şimşek konuşmasında “Danışmanı olduğum Yönetim ve Siyaset Topluluğu, bir öğrenci kulübü olarak 2010 yılında kuruldu ve ‘ulusal kamu yönetimi öğrencileri kongresi’ de dahil olmak üzere pek çok güzel faaliyete imza attı. Bu öğrenci oluşumunu 2016 yılında topluluğa dönüştürdük ve kısa bir aradan sonra çalışmalarımıza Yaşam Koçu Pınar Yetkin’i misafir ederek tekrar başlıyoruz. Pınar Hanım’a bizi kırmayıp geldiği için, sayın Dr. Şenay Eray Hocamıza topluluk çalışmalarımıza bizden fazla emek verdiği için, topluluk başkanımız Selime Tabur’a ve tüm topluluk çalışanlarına derslerinin yoğunluğuna rağmen vakit ayırıp bu organizasyonu hazırladıkları için ve siz konuklarımıza programımıza katıldığınız için en içten teşekkürlerimi sunarım. Bundan sonra da Yönetim ve Siyaset Topluluğu olarak programlarımıza devam edeceğiz. Bu programı takip eden ‘özgürlük’ konulu panelimiz 13 Mayıs Cuma günüdür. 13 Mayıs Cuma günü gene Abdullah kaptan toplantı salonunda saat 14’de hepinizi aramızda görmek isteriz. Umarım çalışmalarımız, siz gençlerin hayatına olumlu katkılar sunar. “ dedi.
Daha sonra söz alan Yönetim ve Siyaset Topluluğu Başkanı Selime TABUR ise “2010 yılında kurulmuş olan Yönetim ve Siyaset Kulübünü 2015 Aralık ayında Yönetim ve Siyaset Topluluğu ismiyle devraldık. Kulübün topluluk haline gelmesiyle hem çalışma alanlarımız genişlediğini hem de üniversite bünyesindeki tüm bölüm öğrencilerine hitap eden etkinlikler düzenleyebilir hale geldik. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte faaliyetlerimize Ocak ayında başladık ve Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi’nde gerçekleşen münazara yarışmasına katıldık. Öğrenci Konseyi Başkanlığı ve Üniversitemiz Topluluklarının ortaklaşa hazırlamış olduğu 2016 Ünite Kan etkinliğinde yer aldık. Bugün Yaşam Koçu Pınar Yetkin’i ağırlıyoruz. 13 Mayıs Cuma günü saat 14.30 da yine aynı salonda Doç. Dr. Mustafa FİŞNE, Doç. Dr. Cennet USLU, Arş. Gör. Arda AKÇİÇEK ve Arş. Gör. Volkan Ertit hocalarımızla Özgürlük konulu sempozyumumuzu gerçekleştireceğiz. Görüldüğü gibi 6 ay içerisinde dört programa imza atmış olacağız. Seneye çok daha yoğun ve eğlenceli programlar planlıyoruz.” dedi.
Konuşmaların ardından program, Yaşam Koçu Uzm. Pınar Yetkin’in sunumuyla devam etti. Programın ardından Arş.Gör. Doktor Şenay ERAY kapanış konuşması yaparak Uzm. Pınar Yetkin’e plaket takdim etti. 
 
Editör: Haber Merkezi