Yöneticiler İçin Finans Yönetimi Eğitimi Düzenlendi

ATSO KOBİ Akademisi eğitim takvimi kapsamında Yöneticiler İçin Finans Yönetimi Eğitimi düzenlendi. ATSO'nun Youtube kanalından canlı olarak yayınlanan eğitimin açılış konuşmasını Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şükrü Köse yaptı. Köse, "Malumunuz olduğu üzere tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını dolayısıyla eğitim, seminer ve toplantılarımızı video konferans sistemi üzerinden yapıyoruz. Ülkemizde uygulanan yeni normalleşme takvimi çerçevesinde şartlar uygun oldukça fiziki toplantılarımızı da gerçekleştiriyoruz.

2022 yılında eğitim, seminer ve toplantılarımızı fiziki olarak düzenlemeyi arzu ediyor; planlamalarımızı da bu doğrultuda yapıyoruz" dedi.

Köse, konuşmasına şöyle devam etti:

"Eğitimimizi Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Prof.Dr. Cantürk Kayahan verecek. Sayın Kayahan, aynı zamanda TOBB Afyonkarahisar Oda ve Borsa Akademik Danışmanı olarak da görev yapıyor. Değerli Hocamız'a Oda-Borsa Camiası'nın proje ve eğitimlerine sağladığı katkı için teşekkür ediyorum.

Yöneticiler İçin Finans Yönetimi Eğitimi ile ilgili kavramlar, özellikle günümüzde çok önem kazandı. Eğitimin içinde yer alan Risk Yönetimi, Temel Mali Tabloların Analizi, Yatırım Analizi ve Faiz Yönetimi gibi konu başlıkları, bilhassa döviz kurları ve faiz arasındaki ilişkinin tartışıldığı şu dönemde işletmelerimizin ufkunu açacaktır."

Köse'nin ardından Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve TOBB Afyonkarahisar Oda-Borsa Akademik Danışmanı Prof. Dr. Cantürk Kayahan yöneticilerin finans kavramını nasıl değerlendirmesi gerektiği hakkında ayrıntılı bilgilen verdi.

Eğitimimizi

https://youtu.be/dvHNCx4mYSE adresinden izleyebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi