YILMAZ'IN, 1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ MESAJI
Milliyetçi Hareket Partisi Afyon Milletvekili Kemalettin Yılmaz, her yıl 1 Ekim tarihinde kutlanan “Dünya Yaşlılar Günü” münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz mesajında şunları kaydetti:
Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dünden bugüne köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi geleceğe taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılık dönemi saygı, sevgi ve itibar gerektirmektedir.
Yaşamlarının büyük bir kısmını ülkeye hizmet ederek geçiren insanlarımızın, yaşlandıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemlerde ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde bakım talep etme hakları bulunmaktadır.
Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak devletin öncelikli görevleri arasındadır. Ancak devletin çalışmaları yaşlılarımızın sorunlarının çözümü noktasında ve toplumda hak ettikleri yeri almaları konusunda yeterli olamamaktadır.
Yaşlılarımızın sorunlarına çözüm bulmak ve hak ettikleri yaşantıyı sağlamak toplum olarak hepimizin görevleri arasındadır.Unutmayın ki bir gün herkes yaşlanacaktır. Sadece bu gün değil, her gün yaşlılarımızı hatırlamalı ve gelecek nesillere bu bilinci aşılamalıyız.
Bu duygularla bütün değerli büyüklerimizin “Dünya Yaşlılar Günü'nü” kutluyor, minnet ve şükran duygularımla yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı, huzurlu ve mutlu uzun ömürler diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Kemalettin YILMAZ
MHP Afyon Milletvekili
 
Editör: Haber Merkezi