YILMAZ: MİRAÇ KANDİLİ MÜBAREK OLSUN
Milliyetçi Hareket Partisi Afyon Milletvekili Kemalettin Yılmaz bu akşam idrak edeceğimiz “Miraç Kandili” dolayısıyla bir basın bildirisi yayınladı
Milliyetçi Hareket Partisi Afyon Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Miraç Kandili’nin Ülkemize ve tüm Türk-İslam Âlemine birlik ve beraberlik, barış ve huzur getirmesini diledi.
Milletvekili Kemalettin Yılmaz mesajında şunları kaydetti:
“5 Haziran 2013 Çarşamba gününü Perşembeye bağlayan gecede idrak edeceğimiz ve Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)'e nasip olan bu gece Miraç mucizesinin yıldönümüdür. Peygamberimizin, Yüce makama ulaştığı bir mucizeyi ve mübarek yolculuğu ifade eden Miraç Kandilini kutlamanın büyük heyecanı ve mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız.
Millet olarak dinimizce kutsal sayılan ve içerisinde büyük hikmetler barındıran Miraç Kandilini fırsat olarak bilmeli ve bu manevi iklimden en yüksek düzeyde istifade etmenin gayretinde olmalıyız. İçinde bulunduğumuz şu süreçte ülkemizde yaşanan çekişmeleri, kini, nefret ve kırgınlıkları bertaraf etmeli, yüce dinimizin bizden istediği sevgiyi, şefkati, kardeşliği ve beraberliğimizin güçlenmesine, huzurlu ortamların kurulmasına, birlik ve beraberliğimizin daim olmasına gayret göstermeliyiz.
Mübarek Ramazan ayına adım adım yaklaştığımız bu mübarek gün ve gecelerde yapılacak duaların daha makbul olacağı inancıyla yüce Allah’ın huzuruna yönelmeli, dualarımızda milletimiz ve bütün Müslümanlar için de her türlü iyilik ve güzellikleri talep etmeliyiz. Ayrıca, gençlerimizin ve çocuklarımızın bu önemli gün ve gecelerin en iyi ve doğru şekilde anlayıp idrak etmeleri için gereken önemi göstermeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle Türk-İslam Aleminin Miraç Kandilini tebrik eder, toplumsal birlikteliğimizin güçlendiği, iyilik ve güzelliğin hâkim olduğu, kin ve nefretin yok olduğu, insanlığın barış, huzur ve saadetin, birlik, dirlik ve beraberliğin daim olduğu bir yaşama vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.” Dedi.
Kemalettin YILMAZ
MHP Afyon Milletvekili
 
Editör: Haber Merkezi