YILMAZ, KOCAÖZLÜLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ
 
 
Milliyetçi Hareket Partisi Afyon Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Kocaözlüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.
 
Milletvekili Kemalettin Yılmaz, geçtiğimiz günlerde 1. olağan kongresini gerçekleştiren Kocaözlüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zeki Çöygün ve Yönetim kurulu üyelerini dernek merkezinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında hazır bulunan yönetim kurulu Başkanı Zeki Çöygün ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Zıbık, Murat Yılmaz, Süleyman Çöygün, Mehmet Bozdemir, Bekir Bozkurt, Fikret Çöygün, Beytullah Nal’a başarı dileklerini ileten Yılmaz:‘’ Hemşeri derneklerinin önemi oldukça büyük. Yardımlaşmanın, birlik ve beraberliğin pekişmesi, acıların paylaşılarak azaltılması, sevinçlerin birlikte yaşanması açısından hemşeri dernekleri büyük öneme sahip. Doğup, büyüdüğüm köylerimizi, kasabalarımızı unutmamamız gerekiyor. Bu anlamda Kocaöz Kasabasının Afyonumuzda yeri ayrıdır. Bu manada birlikteliğinizin daim olmasını, yeni oluşan dernek yönetiminizin hayırlı olmasını ve başarılı çalışmalar gerçekleştirmenizi temenni ediyorum.’’ Dedi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocaözlüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zeki Çöygün ise : ‘’ Sayın milletvekilimize iyi dileklerinden ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kocaöz Kasabalılar olarak Afyon Merkezde 120 haneden fazlayız. Derneğimizin üye sayısını günden güne artırıyoruz. Aramızdaki birlik ve beraberliğin artırılması için elimizden geleni yapacak Kocaözlüler olarak beldemizin adına yakışır faaliyetlerde bulunacağız. Dedi.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi