Yılmaz, ‘’Kızılay, kara gün dostudur’’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyon Milletvekili Kemalettin Yılmaz, 29 Ekim - 4 Kasım Kızılay Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Kızılay'ın tüm dünyada zor durumda kalan insanların yardımına koşarak, yaralarına merhem olduğunu bildiren Milletvekili Kemalettin Yılmaz, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin dünyanın neresinde olursa olsun milletlerin yardımına koşmuş, yoksullara, muhtaçlara ve ihtiyaç sahibi kişilere en güzel şekilde hizmette bulunmuş ve insanlarımızın kara gün dostu olmaya devam etmiştir. Yaşanan her türlü doğal afetlerde ilk duyan, koşan ve insanlarımızın yardım çığlıklarına cevap veren Kızılay, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada daha fazla organize olmuş bir şekilde hizmet kalitesini daha da geliştirerek ihtiyaç gidermeye devam edecektir. Bizler de Kızılay gibi yardım kurumlarına elimizden gelen desteği vermeliyiz. Bir gün bizim de felakete uğrayıp, yardıma muhtaç duruma düşebileceğimizi asla unutmamalıyız. Allah kimseyi Kızılay’a muhtaç etmesin, ihtiyaç halinde de Kızılay’ın yokluğunu göstermesin.''
Editör: Haber Merkezi