Yılın en iddialı oyunu DURDUR ŞUNU Afyon’a geliyor

Ünlü Tiyatro ve sinema oyuncuları Ruhi Sarı, Didem İnselel ve Duygu Çelebi’den oluşan Durdur Şunu tiyatro oyunu 18 Nisan Çarşamba günü Ted Koleji Konferans salonunda Afyonlu tiyatro severlerle buluşacak.

Oyun hakkında bilgi veren Cafelife Genel Yayın Yönetmeni Ömer Mazi, şunları söyledi. “Afyon’un bir kültür ve sanat şehri olması için Cafelife olarak bizde bir katkı sunmak istiyoruz. Bu nedenle Cafelife özel gösterimleri olarak başlayan tiyatro gösterileri artık bir tiyatro festivali haline geldi. Bu sene 4 tiyatro ve bir stand-up gösterisi ile Afyonlu sanatseverlerin karşısına çıktık. Gelecek sezon için Ekim ayından itibaren 6 süper gösteri ile Afyon’da kültür ve sanat faaliyetlerine devam edeceğiz” dedi.

Kahkaha garantili oyun Cafelife aboneleri ve okuyucuları ile Afyonlu tiyatro severlerin karşına çıkacak yeni oyunumuz Durdur Şunu olduğunu söyleyen Mazi, “Hangisi Karısı ile başlayan gösterilerde sıra sinema ve dizilerden tanıdığımız Ruhi Sarı, Didem İnselel ve Duygu Çelebi’den oluşan 3 kişilik oyun, oyunculuk kalitesi kadar kahkaha fırtınası yaşatacak güzel bir oyun ile Afyonlu sanatseverlerin karşısına çıkacağız. Afyon’da tiyatro salonu sorunu olduğu için kapılarını bize açan Ted Kolejine teşekkür ederiz”

Afyon’da sosyal ve kültürel faaliyetler yok diyenlerin karşısına kaliteli ve ünlü oyunculardan oluşen tiyatrolar ile çıktıklarını belirten Mazi, “Her şeyi belediyeden ve valilikten beklemektense bizde Cafelife olarak elimizi taşın altına koyarak şehrin sosyal ve kültür hayatına katkı koymak için başlattığımız gösterileri bir festival haline getirmek istiyoruz. Bu konuda sponsor olacak kurumlar yanımızda olduğu sürece çok daha güzel gösterilerle Afyonlu sanat severlerin karşısında olacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi