‘Yıldız Tilbe Şarkıları’ Konseri Büyük Beğeni Topladı

Belediyemiz, Başkanımız Mehmet Zeybek öncülüğünde, kültür-sanat etkinliklerine 2022 yılında da ara vermeden devam ediyor. Dondurucu soğukların devam ettiği Şubat ayında da etkinlikler hız kesmeden sürüyor. Bu kapsamda Kültür Sanat Akademimiz Müzik Grubu konserler düzenleyerek dinleyicisi ile buluşuyor. Birbirinden değerli sanatçılarımızın yer aldığı müzik grubumuz, harika bir konser daha sundu. Türk müziğinin en farklı isimlerinden birisi Yıldız Tilbe’nin şarkılarının seslendirildiği konser büyük beğeni topladı.

Belediyemiz; kültürel etkinlikler sunmaya devam ediyor, Afyonkarahisar kış etkinlikleri ile müziğe doyuyor. Yaz kış farklı etkinliklere ev sahipliği yapan Kültür Sanat Akademimiz bu kez de ‘Yıldız Tilbe şarkıları’ konseri ile vatandaşlarımızı eğlendirdi. Belediye Şehir Tiyatrosu(eski Ram) salonunda düzenlenen konsere katılım oldukça yoğundu.

KÜLTÜR SANAT AKADEMİMİZ KONSERLERİNE DEVAM EDİYOR

Konserde birbirinden güzel Yıldız Tilbe şarkılarını seslendiren grup, dinleyicilerden tam not aldı. Kültür Sanat Akademisi Türk Müziği Topluluğu Genel Koordinatörü ve Şefi Kürşat Bertuğ Arıcan yönetimindeki konserde, müzik grubu seslendirdiği şarkılarla adeta gönülleri mest etti. Kültür Sanat Akademisi Müzik Grubu, solistler Nuri Elçi, Hanife Gülnaz ve Elif Özceylan tarafından verilen konserde katılımcılar gönüllerince eğlendi. Ünlü sanatçının sevilen şarkılarını Afyonkarahisarlılar için seslendiren Müzik Grubu, sahne performanslarıyla da beğeni topladı. Kültür Sanat Akademimizin sevilen Müzik Grubu, ücretsiz olarak verdiği çeşitli konserler ve programlarla müzikseverlerle buluşmaya devam edecek.

“ETKİNLİKLERİMİZİ HALKIMIZA ÜCRETSİZ ŞEKİLDE SUNUYORUZ”

Programa katılan Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz İhsan Akar konserlerin devam edeceğini belirterek; “Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in talimatları ile halkımızı kültür sanat etkinlikleri ile buluşturmaya devam ediyoruz. Yaz kış demeden sosyal aktiviteler, konserler ve farklı etkinlikler ile Afyonkarahisar’ı kültür şehri haline getirdik. Konserimiz gerçekten müthişti, Kültür Sanat Akademisi Müzik Grubumuz sevilen sanatçımız Yıldız Tilbe’nin eserlerini oldukça güzel seslendirdi. Vatandaşlarımız etkinliklerimizi seviyor, beğeniyor. Bizlerde gayretle bu tarz etkinlikleri Afyonkarahisarlılarla buluşturacağız. Sırada Barış Manço ve Çocuk Korosu konserlerimiz var. Ücretsiz şekilde sunduğumuz bu etkinliklere tüm halkımızı davet ediyoruz. Etkinliklerimizi Belediyemizin web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından duyuruyoruz. Bu mecralarımızı takip ederek konserler ve etkinliklerden haberdar olabilirler. Geceye katılan misafirlerimize ve Kültür Sanat Akademisi Müzik Grubumuzun solistlerine, orkestrasına teşekkür ediyorum” dedi.

Konser ardından Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz İhsan Akar, Müzik Grubuna çiçek ve hediye takdiminde bulundu. Konsere katılım sağlayanlar ise etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediyemiz tarafından düzenlenen konser nedeni ile Başkanımız Mehmet Zeybek ve ekibine teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi