YILDIRIM;MİLLETVEKİLİ SAYISININ ARTMASI İÇİN NE GEREKİYORSA YAPMAYA HAZIRIM

 

AK Parti Beşiktaş eski ilçe Başkanı İbrahim Yıldırım, Afyonkarahisar’dan Milletvekili aday adaylığını basın toplantısında kamuoyuna açıkladı. Hizmet yarışına Afyonkarahisar’da devam etmek istediğini söyleyen Yıldırım, “Milletvekili sayısını 3’ten 4 veya 5 çıkarmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım” dedi.

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adaylığını parti binasında düzenlenen basın toplantıyla açıklayan İbrahim Yıldırım, İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde ilçe başkanlığı görevinde bulunduğunu ifade etti. İl Başkan yardımcısı ve Seçim işleri Başkanı Av. Hüseyin Sezen, milletvekili aday adaylarının tanıtımlarının devam ettiğine değindi. Resmi müracaatta bulunan milletvekili aday adaylarını basın mensupları aracılığı ile kamuoyuna açıkladıklarını ifade eden Av. Sezen, her aday adayının partileri için önemli olduğunu söyledi.

 

BÜTÜN ADAY ADAYLARINA BAŞARILAR DİLİYORUM

Afyonkarahisar’da milletvekili sayısının 3’ten 4 veya 5 çıkması için gerekli her çalışmaya hazır olduğunu dile getiren Milletvekili aday adayı İbrahim Yıldırım, konuşmasına şöyle devam etti; “İstanbul Beşiktaş eski İlçe Başkanlığı görevini yürüttüm. İşadamıyım. AK Partinin hizmet yarışında ortaya koyduğu güzelliği milletvekili aday adayları olarak birlikte yaşıyoruz. Ben tüm milletvekili aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. İnşallah AK Partimizi en iyi şekilde temsil edecek ve en çok oy oranını arttıracak olan arkadaşımız aday olarak görevlendirilir ve bundan önce aldığımız oylardan daha fazlasını alarak inşallah şu ana kadar 3 olan milletvekili sayımızı Afyon'da niye 4'e, 5'e çıkarmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım.”

 

COŞKULU BİR KONGRE GERÇEKLEŞTİ

Afyonkarahisar İl kongresinin coşkulu bir şekilde gerçekleştirildiğini hatırlatan Milletvekili aday adayı Yıldırım, “1 Şubat tarihinde il kongresinde gerçekten çok coşkulu bir Afyon teşkilatı izledik. Ben Türkiye genelinde birçok il kongresi izledim. İzlediğim il kongreleri arasında gerçekten en coşkulu olanlardan bir tanesi de gerçekten Afyon kongresi idi. İl Başkanımız ve değerli teşkilat mensuplarımızı, kadın kollarımızı, gençlik kollarımızı ve tüm ilçe yönetimlerini tebrik ediyorum. Sayın Başbakanımız da bundan gayet memnun kaldı. Giderken yüzü gülüyordu. Kendisi ile ayak üstü sohbet etme imkanı buldum. Gerçekten buradan moralle Denizli'ye geçtim” diye konuştu.

 

SAMİMİ BİR ORTAMDA SOHBET ETTİK

Afyonkarahisar’daki ilçe teşkilatlarını da dolaştığını söyleyen Yıldırım, Çobanlar teşkilatını ziyaretinin samimi bir ortamda geçtiğini belirtti. 30 dakikalık ziyaretin sıcak sohbet ile 3 saati bulduğunu belirten Milletvekili aday adayı Yıldırım, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü; “Günlerimiz yoğun geçiyor. Dün (önceki gün) resmi aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Öncelikle ilçelerde ki teşkilatlarımızı gezmeye başladık. Çobanlar ilçesine gittim. Sonrasında bir kaç ilçe daha gezerim diye düşünmüştüm. Samimi bir ortam olunca 30 dakikalık ziyaretimiz 3 saati buldu.”

 

ÜST DÜZEY GÖREVLERDE BULUNDUM

Basın mensuplarına bu güne kadar yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren Milletvekili aday adayı İbrahim Yıldırım, ABD’de ilk 500 giren firmalarda üst düzey yöneticilik yaptığını hatırlattı. Yıldırım, “İstanbul'da öğrenimim sonunda şantiye mühendisi olarak çalışmaya başladım. İş hayatımda kariyerimde yabancı dil bilmediğim sürece teknik eleman olarak kalacağım gerçeği ile yabancı dil öğrenmek için kısa süre ABD'ye gittim. Oradaki serüvenim biraz uzun sürmek durumunda kaldı. Newyork'da 14 yıl ikamet etmek zorunda kaldık. İşletme mastır yaparak yönetici olabilmek için çalıştım. İşçi bir aileden gelen insan olarak iş hayatını öğrenebilmek, ticari zihniyeti öğrenebilmek için işletme mastır yapmayı uygun buldum. Bu süreçte ABD'de ilk 500 girmiş birçok firmada üst düzey yönetici olarak çalıştım. Kariyerimin şekillenmesinde oldukça faydalı oldu. Newyork'da karar verdim. Köyden çıkıp İstanbul'a gelen bir işçi çocuğu olarak ticaret yapma melekesini kazanmak için uğraşma kararı verdim. New York da kurduğum bir şirketle uzun yıllar dış ticaret yaparak başarılı çalışmalara imza attım. Para kazanmanın zorluğunu görmekle birlikte New York da sayılı firmalar olarak hayatımıza devam ederken birçok insana da istihdam sağladık” dedi. Yapılan konuşmaların ardından basın toplantısı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Editör: Haber Merkezi