Yeşilay Cemiyetinden Vali Mustafa Tutulmaz’a Ziyaret.

Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası nedeniyle Vali Mustafa Tutulmaz, Yeşilay Cemiyeti Afyonkarahisar Şube Başkanı Yusuf Gökçe ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

Ziyarette Şube Başkanı Yusuf Gökçe, Vali Tutulmaz’a derneğin çalışmaları ve Yeşilay Haftası dolayısıyla düzenleyecekleri etkinlikler ile ilgili detaylı bilgiler verirken nazik kabullerinden dolayı Vali Mustafa Tutulmaz’a teşekkür ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tutulmaz, insan sağlığını olumsuz yönde etkileyen alkollü içecekler ve sigara gibi tüm zararlı maddelerin kullanılmasını azaltmak ve hatta hiç kullanılmamasını sağlamak, bilhassa çocuklarımız ve gençlerimiz başta olmak üzere herkesin bu konuda bilinçlendirilmesi için farkındalık yaratma amacıyla kutlanan Yeşilay Haftası’nın ilimiz için faydalı olacağını, bu anlamda da Valilik olarak her zaman kendilerine destekte bulunacaklarını belirtti.

Ziyaret sırasında Yeşilay Derneğine üye olan Vali Mustafa Tutulmaz tüm kamu görevlilerini ve bu konuda duyarlı olan herkesi derneğe üye olmaya davet ederek, kamuoyunu bilgilendirme çalışmalarına ve dernek faaliyetlerine de destek olunması gerektiğini belirtti.

Ziyarette Yeşilay Afyonkarahisar Şube Yönetimi, Vali Mustafa Tutulmaz’a Yeşilay kolluğu ve kokartını hediye ederek ziyaret karşılıklı bilgi alışverişi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi