Yeşilay bilgilendiriyor

Yeşilay Afyonkarahisar Şubesi toplumsal duyarlılığı artırmak ve her türlü bağımlılıkla mücadele amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın da büyük destek verdiği çalışmalar kapsamında muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Afyonkarahisar Valiliği’nde düzenlenen Muhtarlar Toplantısı öncesinde Yeşilay Afyonkarahisar Şube Başkanı ve Vali Yardımcısı Nurullah Kaya ile Yeşilay Afyonkarahisar Şube koordinatörü Betül Aytekin ve Emniyet Müdürlüğü’nden Narkotik Şube polisleri Yeşilay faaliyetleri, YEDAM, 115 telefon hattı tanıtımını, Yeşilayspor faaliyetleri, akran zorbalığı konularında muhtarları bilgilendirdiler. Yeşilay ile muhtarlar arasındaki işbirliğinin artırılması için yapılması gerekenlerin ele alındığı toplantıda muhtarlarla işbirliği yapılacak alanlar istişare edildi.

KADIN KOMİSYONU DA ÇALIŞIYOR

Yeşilay Afyonkarahisar Şubesi Kadın komisyonu üyeleri ile AKÜ ve AFSÜ öğrencilerine yönelik çalışmalarda bulunan Genç Yeşilay başkanları Yeşilay adına farkındalık oluşturma çalışmalarını sürdürüyorlar. Afyonkarahisar Vali yardımcısı Kübra Teymürile Valilik Basın mve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Kayar’ı ziyaret eden Yeşilay Kadın Komisyonu üyeleri ile Genç Yeşilay Başkanları çalışmaları hakkında bilgiler aktardılar.

Yeşilay Kadın Komisyonu üyeleri Mareşal Fevzi Çakmak mahallesinde faaliyet gösteren3 eczaneyi ziyarete ederek bu işletmeleri Yeşilay Elçileri projesine dahil ettiler.

Editör: Haber Merkezi