Yerel Yönetimler Başkanı Özhaseki Afyon’a Geliyor

          Afyonkarahisar Belediyesi tarafından 19 Ocak tarihinde AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla ‘4 Yılda Dört Dörtlük Eserler Yerel Yönetimler Şöleni ve Toplu İş Sözleşmesi’ programı gerçekleştirilecek. Program Veysel Eroğlu Spor Salonunda saat 17’de yapılacak.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek çalışanların beklediği müjdeyi Perşembe günü düzenlenecek ‘4 Yılda Dört Dörtlük Eserler Yerel Yönetimler Şöleni ve Toplu İş Sözleşmesi’ programında açıklayacak. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki başta olmak üzere Milletvekillerimiz, AK Parti Teşkilatı, Sendikalar, ilçe Belediye Başkanları başta olmak üzere yoğun katılımla gerçekleşecek programın adeta bir şölen havasında yapılması planlanıyor.

TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ SEVİNCİ YAŞANACAK           

4 Yılda Dört Dörtlük Eserler Yerel Yönetimler Şöleni ve Toplu İş Sözleşmesi Programında Belediye çalışanlarının 2023 yılında alacağı maaş açıklanacak. Daha önceki açıklamalarında da işçimizi memnun edecek bir ücret vereceğiz diyen İşçi Dostu Zeybek Başkan herkesi programa davet ederek; “Belediyemiz, bir yandan şehrin bugününü imar ederken diğer yandan geleceğini inşa ediyor. Bunu yaparken, birimlerimizden iştiraklere kadar tüm personelimizin ürettiği hizmetlerle vatandaşımızın lehine işler ortaya koymaya çalışıyoruz. Afyonkarahisar Belediyesi olarak büyük ve güçlü bir aileyiz. 'Çalışanın hakkı alnının teri kurumadan verilmeli' diyen bir Peygamberin, bir anlayışın devamını teşkil ediyoruz. Bu sürecin güzel bir noktaya gelmesi içinde tüm imkânlarımızı seferber ettik. Her zaman işçi kardeşlerimizin yanında oldum olmaya da devam edeceğim. Müjdeli haberler paylaşacağımız şöleni birlik ve beraberlik içinde yapmak için tüm mesai arkadaşlarımı, yol arkadaşlarımı davet ediyorum.” dedi.

4 YILDA DÖRT DÖRTLÜK ESERLER

Programda ayrıca Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in 2019 yılından bu yana yapmış olduğu hizmetler ve yatırımlar da sinevizyon eşliğinde salonda izletilecek.  Hayata geçen yatırımlar ve 2023 yılında hayata geçecek yatırımlar başta olmak üzere Zeybek Başkan’la heybetlenen, büyüyen ve değişen Afyonkarahisar’ın geldiği nokta anlatılacak. AK Parti Belediyeciliği anlayışı ile sosyal ve vizyon projelerden, fiziki yatırımlara kadar hayatın her alanında insan odaklı çalışmalar yürüten Afyonkarahisar Belediyesi’nin tüm faaliyet ve icraatları katılımcılarla paylaşılacak. Şimdiye kadar 30’dan fazla seçim vaadini hayata geçiren Afyonkarahisar’ın hamisi Zeybek Başkan’ın ekip arkadaşlarının, bu çalışmaların mimarlarının da yüzleri gülecek. Sendika ile yapılan iş sözleşmesi protokolü imzalanacak, işçilerin yeni yılda alacağı maaş belli olacak.

ÜNLÜ SANATÇI İZZET YILDIZHAN KONSER VERECEK

Maaş müjdesinin kutlanacağı şölende ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan’da konser verecek. Personelin moral ve motivasyonunun artması, yeni maaş müjdesinin kutlanması adına İzzet Yıldızhan işçilerle buluşturulacak. Programın coşkusu verilen konserle taçlandırılacak. 

Editör: Haber Merkezi