Yenilmez Ticaret Marshall Mağazasını Açtı

Emirdağ ilçesinde uzun yıllardır hırdavat malzemeleri ve boya satışı işiyle uğraşan Yenilmez Ticaret Marshall Boyalarının mağazasını açtı.

Açılışa Yenilmez Ticaret'in sahibi Gökçen Yenilmez ve Eşi Aydın Yenilmez'in yanısıra Tugay Yenilmez, Tayfun Yenilmez ve Yenilmez Ailesinin birçok ferdi katıldı.
Açılışa Afyonkarahisar Milletvekillerinden CHP Ahmet Toptaş, Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala, Davulga Belediye Başkanı Salih Gündoğan, CHP İlçe Başkanı Recep Özer, ilçemiz halkı ve esnaflarının yanısıra Marshall Boyaları Genel Satış Sorumlusu Müfit Akgün, Bölge Müdürleri Cem Alp, Sezer Özdemir ile Bölge Sorumlusu Tarkan Özdemir de katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, konuşmasında Emirdağlıların girişimcilik ruhundan övgüyle sözederek yeni mağazanın Emirdağ'a hayırlı-uğurlu olması temennisinde bulundu.

Marshall Boyaları Genel Satış Sorumlusu Müfit Akgün ise konuşmasında Emirdağ'ın özelliklerini öğrendiğini Emirdağlıların yurtdışında önemli başarılara imza attığını da burada öğrendiğini belirterek mağazanın hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Açılış, yapılan hayırlı olsun konuşmalarından sonra gerçekleşen açılış duasının ardından Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş ve Genel Satış Sorumlusu Müfit Akgün'ün açılış kurdelasını kesmesiyle gerçekleşirken Marshall'ın mağazasını gezen davetliler mağazayı beğendiklerini belirttiler.
Editör: Haber Merkezi