Yeniden Refah Partisi’den çocuklar için anlamlı etkinlik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Çocuk Kliniğinde tedavi gören hasta çocuklar için Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları ve Kadın Kolları üyeleri bir program düzenledi.

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Gençlik ve Kadın Kolları sosyal sorumluluk etkinlikleri kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde tedavi gören çocukları ziyaret ederek, tedavi görev çocuklara bayram sevinci yaşattı.

Küçük yaşta yakalandıkları hastalık sebebiyle zor günler geçiren çocuklarla yakından ilgilenen parti üyeleri, aile bireyleri ve ufak hastalarla sohbet ederek bir nebze de olsa acılarını unutturarak, yüzlerinde tebessüm oldular.

Yapılan etkinlikle ilgili parti adına yapılan açıklamada; Merhum Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan tarafından 23 Kasım 2018 tarihinde kurulan Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Teşkilatı olarak Ocak ayının son haftalarda resmi olarak faaliyete başlamıştır. Milletimiz tarafından yüzyıllardır özümsenen Millî Görüş zihniyetini ve “Önce Ahlak ve Maneviyat” prensibinin her alanda hâkim kılınmasını temel alacağız. Yapacağımız siyasi çalışmalarla Afyonkarahisarlı vatandaşlarımızın büyük ilgisine ve teveccühüne layık olacağız. Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Teşkilatı olarak sosyal sorumluluk etkinliklerine bugünden itibaren çok önem vereceğiz. Gençlik ve Kadın Kolları teşkilatı olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çalışmalar ve etkinlikler üzerinde daha aktif olarak partimizin adını Afyonkarahisarlılara daha çok duyuracağız. Bu sebeple dün Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Çocuk Kliniğinde tedavi gören çocuklarımıza 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bayrak, balon ve çeşitli hediyelerle yüzlerini güldürmeyi, acılarını bir nebze de olsa unutturmayı amaçladık. Çocuklarımızın en sevinçli gününü maalesef hastane odalarında geçiriyorlar. Bazı talihsizlikler dolayısıyla bu anlamlı günlerde arkadaşlarının yanında değil de, hastanede geçirmek zorunda kalan çocuklarımız ve onların ailelerinin yanında olmak istedik. Parti olarak, şehrimizin tüm hastanelerinde kalan çocuklarımıza acil şifalar diliyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Şehrimizde ve ülkemizde hastanede şifa bekleyen tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz.

Editör: Haber Merkezi