Yeni yıl mesajında demokrasi ve cumhuriyet vurgusu
 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, yeni yıl mesajında demokrasi ve cumhuriyet vurgusu yaptı.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, yeni yıl mesajında önemli vurgular yaptı. Milletvekili Köksal, "Türkiye, belki de en zor zamanlarından geçiyor. Esnafın hâli ortada, asgari ücretliye hepi topu 104 lira zam yapıldı, memur bir ayı zor geçiriyor. Ülke, terör saldırıları ile sarsılmış durumda. Neyin, ne zaman olacağı belirsiz; her an bir felaket gelecekmiş gibi hissediyoruz" dedi.
SANAL VE GERÇEK GÜNDEM VAR
2017 yılının 2016'ya göre daha iyi geçmesini dileyen Milletvekili Köksal, şöyle devam etti:
"Şu anda Türkiye'nin sanal ve gerçek iki gündemi var. Sanal gündem Başkanlık, Tek Adamlık, Cumhurbaşkanlığı sistemleri. Gerçek gündem ise emek dünyasının yaşadığı zorluklar, çiftçinin üretemez hale gelişi, sanayi çarkının dönmemesi ve terör. 2017 yılında demokrasi ve cumhuriyete sımsıkı sarılacağız. Tek adamlık hayalleri kuranların hayal kırıklığı yaşadığı günleri göreceğiz. 2017 yılının Cumhuriyete herkesçe sahip çıkılan birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının egemen olduğu millet iradesinin kişi iradesine tercih edilmediği bir yıl olması dileğiyle."
 
Editör: Haber Merkezi