Yeni Sendika Afyon’da Gümbür Gümbür!

Henüz daha yeni kurulmuş olmasına rağmen Afyonda YENİ SENDİKA rüzgarı esiyor.

Yeni Sendika İl Başkan Vekili Mehmet ÜNLÜ sahada pozitif bir yaklaşımla karşıladıklarını bunda en büyük etkenin ise Genel Başkan Metin Memiş'in isminin ve Geçmiş Sendikal Tecrübesi ve Duruşu olduğunu söyledi.

Yeni Sendika olarak amaçlarının başkalarının eksik yada yanlışları üzerine değil Yeni Sendikacılık vizyon ve misyonuna uygun olarak,

Pozitif ve Algıda seçicilik kavramları üzerine Sendikacılık yapmak olduğunu ve "Her Daim Kapalı kapılar ardında söylediklerini heryerde söyleyebilecek bir yapıda" olduklarını söyleyen ÜNLÜ

Sağlığın tüm paydaşları ile olumlu,yapıcı ve problem çözücü bir yaklaşım içinde olacaklarını söyledi.

ÜNLÜ Diğer Sendikalardan farklarının İl Yönetimi, Disiplin ve Denetim kurullarında Tüm meslek gruplarından Sahaya Hakim ve Tecrübeli sağlık çalışanlarının olması olduğunu bunun avantajınında sahadaki sorunları birinci ağızdan duymak ve çözüm içinde yine sorunun paydaşları ile birlikte çalışmak olduğunu söyledi.

ÜNLÜ bütün sorunlara Bilimsel ve pozitif çözüm odaklı yaklastiklarını ve sorunların çözümleri için ÇALIŞTAYLAR düzenleyeceklerini bunun ilkini de PROMOSYON sorunu üzerine yaptıklarını,çalıştaydan çıkan sonuç bildirgesinin Sağlığın tüm paydaşları ve kamu oyu ile paylaşılacağını söyledi.

ÜNLÜ ayrıca Pandemi sürecinde ayrım yapılmaksızın Tüm Sağlık çalışanlarının çok yıprandığını fakat yinede canla başla çalışmaya devam ettiğini söyledi. Basta Doktorlarımız olmak üzere Tüm branşlarda çalışan arkadaşlarımızın önceliği hiç bir zaman Maddi kaygılar olmamıştır Covit 19 salgını sürecinde aylarca çocuklarını,eşini ve anne babasını görmeden hatta çok ağır covid 19 geçiren ve Görev şehidi olan arkadaşlarımız var,bizler Sağlık ordusu olarak her daim bu devletin ve milletin hizmetinde olmaya devam edeceğiz dedi.

UNLU Yeni Sendika olarak kapılarının tüm Çalışanlara açık olduğunu ,

Var olan sorunların çözümlerinde Sağlık Çalışanları ile Bürokrasi arasında köprü vazifesi göreceklerini ve Pozitif Sendikacılık anlayışı ile sorunları çözüme kavuşacaklarını söyledi.

Editör: Haber Merkezi