YENİ GİRİŞİMCİLER BELGELERİNİ ALDI
 
KOSGEB-ESOB  İşbirliği ile düzenlenen kursları başarı ile bitiren 58 girişimci için tören düzenlendi
 
Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen girişimcilik kursuna katılanlara belgeleri verildi.
ESOB Hizmet Binası salonunda gerçekleştirilen tören, saygı duruşu ve İstiklal marşının söylenmesiyle başladı.  ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak, konuşmasında 15 temmuz darbe girişiminde bulunanları bir kez daha lanetledi. Başkan Konak, “İçeride ve dışarıdaki hainlerin tüm olumsuzluklarına rağmen, ülkemiz esnafı dimdik ayaktadır. Son yapılan yapılandırma çalışmaları da esnafımıza güç vermiştir, destek olmuştur” dedi.
Girişimcilik kursuna katılanlara belgeleri Vali Yardımcısı Adem Uslu, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel KOSGEB İl Müdürü Mustafa Çanakçı, İŞKUR İl Müdürü Erdem Ünlüyalvaç, SGK İl Müdürü Samet Fidan, Ticaret İl Müdürü Ömer Yıldırım ve birlik  yönetim kurulu üyeleri ile ilçe esnaf odası başkanları tarafından verildi.
Yeni girişimciler tören salonunda toplu halde objektiflere poz verdiler.
Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Proje Müdürü İsmail Armağan tarafından verilen girişimcilik kursları önümüzdeki günlerde de devam edecek. 
 
Editör: Haber Merkezi