HIDIRLIK'TA YER YERİNDEN OYNADI

                Afyonkarahisar Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Hıdırlık Yaz Akşamları'nın ikinci haftasında sevilen sanatçı Mithat Körler sahne aldı.

                Bir yaz klasiği haline gelen, eğlence ve müziğin vazgeçilmez adresi Hıdırlık Yaz Akşamları'nda ünlü sanatçı Mithat Körler'in sahne aldığı ikinci haftada coşku doruğa çıktı. Ünlü sanatçı, birbirinden güzel şarkılarını Afyonkarahisar halkı için seslendirdi.

                KONSERE İLGİ YOĞUN OLDU

                Konser öncesinde yaşayan olumsuz hava şartlarına rağmen, sevilen sanatçıyı dinlemek için Hıdırlık Açık Hava Tiyatrosuna akın eden vatandaşlar, konser alanının büyük bölümünü doldurdu. Hareketli ve duygusal şarkılarla Hıdırlık Anfi Tiyatroyu adeta sallayan Mithat Körler, kendisini Afyonkarahisar halkı ile buluşturan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür etti.

                Afyonkarahisar halkına unutulmaz bir gece yaşatan ünlü sanatçı Körler, Spor Toto 1. Lige yükselen Afjet Afyonspor'u tebrik ederek, temsilcimiz için yazdığı şampiyonluk şarkısını da seslendirdi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Mithat Körler'e konser sonunda çiçek takdim eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, sevilen sanatçıya sunduğu müzik ziyafeti nedeniyle teşekkür etti.

                Konser programına, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, eşi Emine Çoban, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, Zabıta Müdürü Murat Gürsan, Yüntaş A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Sarlık ve çok sayıda sanatsever katıldı.

          Hıdırlık Yaz Akşamları, 3 Ağustos Cuma gecesi düzenlenecek Aydilge konseriyle sona erecek.

Editör: Haber Merkezi