YAŞLI VE GENÇ NESLİN BULUŞMA NOKTASI OLACAK   

Afyonkarahisar Belediyesi, emeklilere yönelik gerçekleştirdiği desteğe bir yenisini daha ekledi. Emeklilerin konut sahibi olması konusundaToplu Konut İdaresi ile girişimlerde bulunarak 'Emekli Grubu Konut Projesi' kapsamında 300 aileyi konut sahibi yapacak Belediye bu kezde Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şubesi ile iş ortaklığı yaptı. Yapılan işbirliği neticesinde Taş Medrese Çay Bahçesinde artık Emekliler Derneği hiztmet sunacak.
 
        Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Şubesi işbirliği ile "Yaşlı ve Genç Nesli Buluşturmak" amacıyla tashis edilen Çay Ocağı'nın açılışı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın katılımlarıyla geçtiğimiz hafta Cuma günü yapıldı.
 
İSTİŞARELER VE İŞBİRLİKLERİ SÜRÜYOR
 
       Programın açılış konuşmasını TÜED Şube Başkanı Ahmet Ege yaptı. Belediye Başkanlığı ve Emekliler Derneği işbirliği ile yaşlı ve genç nesli buluşturup, onları hayata tutundurmaya çalıştıklarını söyleyen Ege; "Yaşlılara karşı duyulan saygı ve vefayı görünür kılma, aile ortamı yaratma projemizin gerçekleşmesi dolayısıyla Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban'a emeği geçen herkese emekliler adına şükranlarımı sunuyorum." dedi.Ahmet Ege, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile birlikte yürüttükleri emekliyi konut sahibi yapma projesinin de emekli kesimi çok mutlu ettiğini söyledi.
 
EMEKLİLERİMİZLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDEYİZ
 
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise törende yaptığı konuşmada, mübarek Cuma gününde, mübarek bir mekanda 1473 yılında Fatih Sultan Mehmet Han'ın sadrazamı Gedik Ahmed Paşa tarafından yapılan bir külliye de güzel bir hizmet açılışından mutluluk duyduğunu söyledi. TÜED Şube Başkanı Ahmet Ege ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaklaşık 7 yıldır istişarelerimiz ve işbirliklerimiz devam ediyordu. Bu işbirliğinin en güzel neticesi birinci olarak emeklilere konut, ikincisi emekliler çay bahçesi açılışıdır. Emekli vatandaşlarımızın hoşça vakit geçireceklerine inanıyorum. Burada her türlü kültürel, sanatsal sohbetlerin, eğlenceye yönelik faaliyetlerin camii faaliyetine aykırı olmayacak şekilde devam edeceğine inanıyorum. Yaz döneminde burası bahçesi ve çevre düzenlemesi ile çok güzel. Kışın da inşallah her türlü tedbir alınır. Yeni düzenleme halkımıza hayırlı olsun inşallah." şeklinde konuştu.
 
HAYIRLI OLSUN
 
TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün açılış programının son konuşmasını yaptı. Burhanettin Çoban'a tüm emekliler adına teşekkür eden Emekli Çay Bahçesinin emekli camiasına ve Afyonkarahisar halkına hayırlı olmasını diledi.
 
Editör: Haber Merkezi