Yarım Elma bu yıl 750 aileye yardım yaptı

Afyonkarahisar Belediyesi Yardım Elma Derneği Müdürü Seydi Yılmaz, derneğin 2016 yılında yaklaşık 750 aileye gıda, giysi ve yakacak yardımı yaptığını belirtti.
Derneğim 2016 yılı çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Yılmaz, kentte yaşayan yaklaşık 750 ailenin yardımına koştuklarını ifade eden Yılmaz, yapılan yardımlarda kişi ve ailelerin en ince ayrıntısına kadar araştırıldıktan sonra yardımların yapıldığını belirtti. 2016 yılında bir önceki yıla göre daha çok ailenin yardımına koşmayı istediklerini aktaran Yılmaz, "Dernek olarak amacımız daha fazla insanın yüzünü güldürebilmek. Bunun içinde yardımlarım doğru yerlere ulaşması için ince eleyip sık dokuyoruz. Bizlere hayırseverler aracılığı ile ulaştırılan bağışlar ile yardımları ailelere yapıyoruz, bunun için en başta bu işte vebal olduğunu biliyor ve ona göre hareket ediyoruz. Yardım yaptığımız ailelere aynı zamanda istedikleri taktirde iş bulmaları ve çalışmaları konusunda da yardımcı oluyoruz. Yani ailelerimize her şekilde destek olmak istiyoruz" diye konuştu.
Öte yandan, Yılmaz ailelere 2016 yılı içerisinde yapılan yardımlarım toplam maliyetinin ise yaklaşık 120 bin TL olduğunu da sözlerin ekledi.
 
Editör: Haber Merkezi