Yarım Elma 2500 Kişiye Yardımda Bulundu

Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Derneği dur durak dinlemiyor.

Ramazan ayının son günlerinde bile yüzlerce kişiye gıda yardımlarını Sürdüren Dernek Ramazan Öncesinde günlük 800 aile'nin sofrasına umut oluyordu.

Ramazan ayında ise bu rakam yaklaşık 2500 kişiye ulaştı. Öte yandan Dernek, Pandemi ve yasaklar sürecindede çok sayıda ihtiyaç sahibinin yüzünü güldürdü.

Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneğinin kapısı herkese açık kimse geri çevrilmiyor. Bu Yıl Dernek, Çay, Koçbeyli, Armutlu, Kızıldağ, Karamık, İnli, Salar, Ayazin, Karacaahmet, Kıyır, Basırlar, Beyköy, Omuzca, Küçük Kalecik, Beyyazı , Çıkrık, Kozulca gibi çok sayıda köye de ulaşarak, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.

Ramazan ayının son günlerinde diğer yardım dernekleri çoktan tatil moduna girerken, Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma Derneği Kimseden bir kuruş almadan, gece gündüz yardımlarına devam ediyor. Çok sayıda Yardım alan vatandaş ta " Allah Yarım Elma Derneğini başımızdan eksik etmesin, bizlerin her türlü ihtiyacı bu dernek sayesinde karşılanıyor, bu dernek kapanırsa kim bize bu şekilde sahip çıkar." İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi