Yargıtay Başkanı Akarca ve Beraberindeki Heyetten Vali Çiçek’e Ziyaret

Yargıtay Başkanlar Kurulu Toplantısı için Afyonkarahisar’a gelen Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, Yargıtay Birinci Başkanvekili Eyüp Yeşil, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcı Vekili Rıdvan Gündoğdu, Valimiz Gökmen Çiçek’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali Gökmen Çiçek, Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca ve beraberindeki heyeti Valilik Binası önünde karşıladı. Ardından Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca Valilik Şeref Defterini imzaladı.

Afyonkarahisar Türkiye’mizin Güzide Şehirlerinden Bir Tanesi

Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan ve Yargıtay Başkanlar Kurulu olarak bu yılki toplantılarını Türkiye’nin en güzel illerinden, gastronomi, kültür, tarih ve turizm şehri olarak tanımladığı Afyonkarahisar’da yapmayı planladıklarını söyleyen Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca: “Toplantı için geldiğimiz Afyonkarahisar’da Sayın Valimizi, Belediye Başkanlığını ve Adliyemizi ziyaret etmek istedik. 2021 yılının toplantısı için Afyonkarahisar’ı seçtik. 5 yıl boyunca da toplantı için hep Afyonkarahisar’a gelmiştik. Afyonkarahisar, misafirperverliği, halkının gülen yüzü, turizm konusunda kat ettiği mesafe, gastronomi alanında ünlü birbirinden lezzetli yemekleri ile Türkiye’mizin güzide şehirlerinden bir tanesi. Biz bugün kıymetli Valimize görevinin hayırlı olmasını dilemek nazik bir ziyarete bulunmak istedik. 2 gün süreyle Afyonkarahisar’da olacağız” dedi.

Nazik ziyaretleri nedeniyle Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca ve beraberindeki heyete teşekkür eden Vali Gökmen Çiçek, heyetle Valilik Makamında bir süre görüştü.

Editör: Haber Merkezi