Yargıtay Başkanı Akarca’dan Zeybek Başkan’a Ziyaret

Bir dizi temaslarda bulunmak için şehrimize gelen Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret etti.

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, Yargıtay Birinci Başkanvekili Eyüp Yeşil ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcı Vekili Rıdvan Gündoğdu, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e nezaket ziyaretinde bulundu. Makamda gerçekleşen ziyarette Başkan Yardımcılarımız Murat Öner, Benol Kaplan ve Barış Dal’da hazır bulundu.

Ziyarette, şehrimizde yapılan yatırım ve tanıtım çalışmaları hakkında bilgi veren Başkanımız Zeybek, Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

AKARCA’DAN BAŞKAN ZEYBEK’E TEBRİK

Kadim şehir Afyonkarahisar’ımız ve Belediye Başkanımızdan övgü ile söz eden Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca ziyaret ile ilgili şunları söyledi; “Afyonkarahisar’da Yargıtay Başkanlar Kurulu toplantısı yapmayı planlanıyoruz. Bu nedenle buradayız. Afyonkarahisar; gastronomi ve turizmin başkenti oldu. Bölgeyi tanıyan bir insanım. Hem Valimizi hem de Başkanımızı ziyaret etmek istedik. Valimiz ve Belediye Başkanımızın çalışmaları nedeni ile Afyonkarahisar, tüm Türkiye’de ve uluslararası alanda tanınır bilinir hale geldi. Motokros ve gastronomi ile ilgili yapılan tanıtımları oldukça başarılı buluyorum. Afyonkarahisar’ımız lezzetleri, turizmi, termali, tarihi ve kültürü ile meşhur. Bu şehir Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin yapıldığı bir coğrafya. Ben Afyon’da bulunmaktan son derece mutluluk duyuyorum. Sayın Belediye Başkanımıza da sıcak ev sahipliği için teşekkür ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi