Yarenler ve Yunusemre Mahalleleri Baştan Sona Yenilenecek

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, TEDAŞ, doğalgaz ve içme suyu hattı yenilenen Yarenler, Yunusemre, Akmescit ve Taşpınar Mahallesi’nde bozulan yol ve kaldırımlarda incelemelerde bulundu.

Alt yapı çalışmaları dolayısıyla Yarenler ve Yunusemre Mahallelerinde bozulan yol ve kaldırımların tamamen yenileneceğinin müjdesini veren Başkan Zeybek, Akmescit ve Taşpınar Mahallelerinde de ise gerekli görülen bölgelerde yenileme çalışmasına gideceklerini söyledi.

Mahalle muhtarları mahallelerinin yol ve kaldırımların tamamen yenilenecek olmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek Başkan Zeybek’e teşekkür etti. İncelemelerin ardından Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Fen İşleri Müdürü Onur Sadioğlu Su ve Kanalizasyon Müdürü İhsan Kahveci ve Yol ve Asfalt Birim Sorumlusu Onur Sürüç ile birlikte Taşpınar Mahallesi’ne geçti.

Kısa süre içinde ihaleye çıkacak olan teleferik projesinin hayata geçeceği bölgede temaslarda bulunan Başkan Zeybek, teleferiğin kurulacağı alanda yapılması gereken çalışmalar üzerine ekibiyle görüş alışverişinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi