Yardım skandalının yaşandığı mekanın güvenlik personelleri müşterilerin üzerine kurşun yağdırdı

Afyonkarahisar’da geçtiğimiz günlerde hasta bir çocuğa yardım skandalı ile gündeme gelen alkollü eğlence merkezinde damsız girilmez tartışmasından çıkan silahlı kavgada üzerine kurşun yağdırılan araçtaki iki kişi yaralandı. Olayın ardından gözaltına alınan 3 mekan çalışanı ise sabıka kayıtları ile adeta suç makinesi oldukları ortaya çıktı.

Olay, kent merkezi Afyonkarahisar-İzmir karayolu 4. kilometre üzerindeki alkollü eğlence merkezinde gece geç saatlerde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, H.B., isimli şahsa ait alkollü iş yerine gelen Süleyman E. (32) ve Salih K. (23) isimli şahıslar alkol almak için içeri girmek istedi. İddiaya göre, bu sırada mekanda güvenlik görevlisi olan E.B.K. (23), M.D. (26) ve A.C.K. (24) isimli şahıslar ile içeri girmek isteyen Süleyman E., ve Salih K., arasında damsız girilmez tartışması yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iş yerinden pompalı tüfeği alan güvenlik görevlileri geldikleri 03 AAD 557 plakalı otomobile binmek üzereyken Süleyman E., ve Salih K.’nın üzerine kurşun yağdırdı. Olayda Süleyman E., göğüs, karın, bacak ve kasık kısımlarından vurulurken, Salik K., ise vücudunun sağ kolu ve karnına isabet eden saçmalarla vuruldu.

Üzerine kurlun yağdırılan otomobil delik deşik oldu
Olayın ardından çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri detaylı bir inceleme yaptı. Ekipler yaptığı incemeler de üzerine kurşun yağdırılan otomobilin arka kısmının saçmalardan dolayı adeta delik deşik olduğunu belirledi. İncelemelerde ayrıca olay yerinde 5 adet boş kartuşta bulundu.

Olayı gerçekleştirilen şahısların suç makinesi oldukları ortaya çıktı
Yaşanan silahlı kavga sonrası bir adet suç kaydı bulunan E.B.K., 3 adet suç kaydı bulunan M.D. (26) ve 4 adet suç kaydı bulunan A.C.K., isimli şahıslar ile iş yeri sahibi H.B., polis tarafından gözaltına alındı. Olayın şüphelilerinden biri olarak ifadesi alınan H.B., ifadesinin ardından serbest bırakılırken diğer 3 şüpheli ise adliyeye sevk edildi. Şahısların savcılık sorgularının ardından mahkemeye çıkarılmaları bekleniyor.
Öte yandan, söz konusu iş yeri geçtiğimiz günlerde kentte hasta olan küçük bir çocuğu yardım adı altında yaptığı alkollü eğlence skandalı ile gündeme gelmişti.

Editör: Haber Merkezi