Yaralı Polislerimizin Ambulans Helikopteriyle  Transferi Yapıldı.
 
Geçtiğimiz hafta İzmir’de yaşanan menfur saldırı sonucunda yaralanan Polis Memuru Yunus Emre Göktaş ile Ertan Uztimur 112 Acil Hava Ambulans Helikopteriyle İzmir’den getirilerek Afyonkarahisar 112 Acil Hava Ambulans Helikopteriyle Ankara’ya götürülmek üzere transferi yapıldı.
 
Yaralı Polis Memurları Yunus Emre Göktaş ile Ertan Uztimur’un transferlerini yakından takip eden Valimiz Aziz Yıldırım’a İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, İl Afet Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan, Afyonkarahisar 112 Başhekimi Dr. Gülsün Doğan ve ilgililer eşlik etti.
 
Yetkililerden Afyonkarahisar 112 Acil Hava Ambulans Helikopteriyle taşınacak Polis Memuru Yunus Emre Göktaş’ın transferi ve Ankara 112 Acil Hava Ambulans Helikopteriyle taşınacak Ertan Uztimur transferi hakkında bilgiler alan Valimiz Aziz Yıldırım, transfer sırasında gerekli önlemlerin alınmasını isterken, yaralı polislerimizin kazasız bir şekilde Ankara’ya götürülmesi için görevlilerin elinden gelen gayreti göstereceğine inandığını ifade etti.
 
İzmir’den Ankara GATA Hastanesinde tedavi altına alınmak üzere ilimize getirilen Yunus Emre Göktaş ile Ertan Uztimur’u karşılayan ve 112 Acil Hava Ambulans Helikopteriyle taşınmasını takip eden Valimiz Aziz Yıldırım, Göktaş ve Uztimur’a geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yaralı polislerimizde bir süre konuşan Valimiz Aziz Yıldırım, inşallah kısa sürede eski sağlıklarına kavuşması temennisinde bulunurken, kendilerinden hayırlı haberler beklediğini ifade etti.
 
Editör: Haber Merkezi