VUSLAT SEMA VE İLAHİ EKİBİ MEST ETTİ

          Afyonkarahisar Belediyesi ile Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından kadınlara özel olarak düzenlenen etkinlik çerçevesinde ilimize gelen “Konya Bayan Grup Vuslat İlahi Ekibi" gönülleri mest etti.

                Muharrem Ayı ve aşure etkinlikleri çerçevesinde, “Konya Bayan Gurup Vuslat İlahi” ekibinin Afyonkarahisarlı bayanlarla buluştuğu özel etkinlik, Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Ücretsiz olarak düzenlenen etkinliğe Afyonkarahisarlı bayanlar büyük ilgi gösterdi.

 

                Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın eşi Emine Çoban, Muharrem ayının, ilahi bereket ve feyzin bollaştığı, Allah'ın rahmetinin coştuğu çok özel aylardan biri olduğunu söyledi. Afyonkarahisar Belediyesi ile Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin işbirliği ile düzenlenen etkinlikte, bayanların bu özel aydan daha fazla istifade etmesinin sağladığını kaydeden Emine Çoban, emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür etti.

 

                Spor Salonunu dolduran bayanlara, "Bizler, geleceği şekillendiren anneleriz, eşleriz" diye seslenen Emine Çoban şöyle konuştu: "Kadınlardır çocukları doğuran, lider yetiştiren, eşlerine yoldaş olan ve gözyaşlarını içine akıtan. Her yaraya elimiz değmeli, her sızıyı dindirmeye vazifeli addetmeliyiz kendimizi. Boşa gider emekler eğer biz dokunmazsak, düzeltmezsek. Evet bizler geleceği şekillendiren anneleriz, eşleriz. İnanıyorum ve diliyorum bütün hanımlar olarak bizler hayatımızın ve ölümümüzün Alemlerin rabbi Allah için olduğunun farkında oluruz. Bu vesileyle Muharrem Ayı'nın ve programımızın hayırlar getirmesini diliyorum"

 

                AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı ve Kadın Meclisi Başkanı Hatice Dudu Özkal ise katımlarından dolayı tüm kadınlara teşekkür etti. Kent Konseylerinin, halkla belediye arasında köprüyü güçlü tutan sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten Özkal, "Kent konseyleri, kent vizyonunun ve hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma ilkelerini hayata geçirmeye çalışan yapılardır. Biz Kadın Meclisi olarak, Muharrem ayı ve aşure gününde bu etkinlikte tüm kadınlarla bir araya gelelim isteğiyle bu programı düzenledik. İnşallah hayırlara vesile olur" diye konuştu.

 

                Bu konuşmaların ardından “Konya Bayan Grup Vuslat İlahi Ekibi" birbirinden güzel ilahilerle adeta kulaklarını pasını sildi. Afyonkarahisarlı bayanların gönüllerini mest eden Vuslat Ekibi, program sonunda uzun süre alkışlandı.

Editör: Haber Merkezi