Voleybol Karşılaşmalarında İlk Tur Tamamlandı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geleneksel hâle getirilen ve bu yıl 16’ncı kez düzenlenen ATSO Spor Oyunları’nda voleybol müsabakalarının ilk turu tamamlandı. Kocatepe Spor Kompleksi Tınaztepe Spor Salonu’nda oynanan maçlarda Gürses Afyon Otomotiv-Afyonkarahisar Barosu, Alimoğlu Maden-Ziraat Bankası, ATSO-Botaş Nehir Tekstil, Ahmet İpek Sucukları-Afyonkarahisar Valiliği, Akrones Otel-Forestones Mermer, Afyon Ecza Deposu-Budan Termal, Dervişoğlu Mermer-Sayın A.Ş. karşı karşıya geldi.

Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. Turgay Şahin, Baro takımına destek verirken; ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül de Afyon Ecza Deposu takımında oyuncu olarak yer aldı. Maçları ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Güzbey ve ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol takip etti.

Voleybolda Afyonkarahisar Barosu, Ziraat Bankası, ATSO, Afyonkarahisar Valiliği, Forestones Mermer, Afyon Ecza Deposu ve Sayın A.Ş. ilk turu geçti. Galip takımlar, mağlup takımlara madalyalarını takdim etti; mağlup takımlar da galip takımları kutlayarak başarılar diledi.

#ATSOSporOyunları

#100YıldırZaferinİzinde

Editör: Haber Merkezi