VitrA’nın yeni mağazası Afyon’da açıldı

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu’nun VitrA ve Artema ürünlerinin satışa sunulduğu 400 metrekarelik yeni mağaza, Afyon’da hizmete girdi. 24 Kasım’da mağazada düzenlenen açılış törenine Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Hatice Dudu Özkal, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ve AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven’in yanı sıra, VitrA Banyo Satış Müdürü Şemun Alp Biber ve Ötken Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ötken katıldı.

Şemun Alp Biber açılışta yaptığı konuşmada, “Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu olarak, Ötken Yapı ile birlikte hızla büyüyen Afyon’un hizmetinizdeyiz. Bugün açılışını yaptığımız 400 metrekarelik mağazamızın, bölgedeki inşaat sektörünün gelişimine ve nitelik kazanmasına önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum.” dedi.

Biber, sözlerine şöyle devam etti: “Ekonomik olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Önümüzü görmekte zaman zaman zorlanıyoruz. Böyle bir dönemde yatırım yapmaktan kaçınmayan Ötken Yapı’ya gönülden teşekkür ediyorum. Eczacıbaşı Yapı Grubu olarak biz de yatırımlarımıza devam ediyoruz. Fabrikalarımızın modernizasyonunun yanı sıra, 1 milyon adetlik ek vitrifiye kapasitesi yaratacağımız fabrikamızın yatırımı sürüyor.

Editör: Haber Merkezi