“Vedalar gönülden sevenler için değildir”

Vali Gökmen Çiçek’i Uğurlamada Görülmemiş Kalabalık

Kayseri Valisi olarak atanan Vali Gökmen Çiçek, Hükümet Konağı önünden uğurlandı. Kadını erkeği, genci yaşlısı, köylüsü kentlisi yediden yetmişe Afyonkarahisarlı Vali Gökmen Çiçek’i uğurlamak için valilik önüne akın etti

18 Haziran 2020 tarihinden günümüze kadar Afyonkarahisar Valisi olarak görev yapan Vali Gökmen Çiçek, bugün şehirden ayrıldı. Saat 09.30’da valilik önünde toplanan uğurlama törenine bugüne kadar görülmemiş bir kalabalık katıldı. Kadını erkeği, genci yaşlısı, köylüsü kentlisi yediden yetmişe Afyonkarahisarlı Vali Gökmen Çiçek’i uğurlamak için valilik önüne akın etti. Sadece şehir merkezinden değil ilçelerden de Vali Çiçek’i uğurlamak için gelen çok sayıda vatandaş vardı

GÖZ YAŞLARINA HAKİM OLAMADILAR

Vali Gökmen Çiçek ve eşi Sümeyra Çiçek burada vatandaşlarla vedalaştı. Bazı vatandaşların gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

HOŞÇAKAL AFYON

Kendisini uğurlamaya gelen vatandaşlara seslenen Vali Çiçek, Afyonkarahisar’ın sadece ‘Gizemli Şehir’ değil aynı zamanda vefalı bir şehirde olduğunu kaydederek, “Afyonkarahisarlı olmak demek bu kentte doğmak değildir. Afyonkarahisarlı olmak demek bu kent için bir şeyler yapmak demektir. Ben geldiğim günden bu yanan bu kent için bir şeyler yapmak istedim. Vali yardımcılarımız, kaymakamlarımız, siyasilerimiz, il emniyet müdürümüz kısacası bütün kamu müdürleri ile sabahın erken saatlerinde başladığımız mesaiyi gece geç saatlere kadar çalışarak tamamladık. Çünkü bu şehir her şeyin en iyisine layık. Ben ömrüm boyunca Afyonkarahisar’ı unutamam, Afyonkarahisar’ı kalbimde götürüyorum” dedi.

RIZALIK BERATI VERİLDİ

Öte yandan, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Küçükkurt tarafından Vali Çiçek, çok sayıda belediye başkanı ve STK başkanının imzasının olduğu ‘rızalık beratı’ takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi