Vatandaşlar Miraç Kandilinde Paşa Camide Buluştu

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Miraç Kandilini 479 yıllık Paşa Camiinde idrak etmek için AK Partililere ve vatandaşlara sosyal medyadan çağrı yaptı. Hem Partililer, hem de çok sayıda vatandaş Paşa Camiinde Miraç Kandilini dualar eşliğinde idrak etti.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, partilileri ve vatandaşları Miraç Gecesinde düzenlenecek program dolayısıyla Paşa Camiye davet etti. Yoğun katılım olduğu camide pandemi kuralları gereği sosyal mesafeye dikkat edildi.

AK Partili gençler ikramlarda bulundu

Saat 21:00 sonrası sokağa çıkma yasağı olması dolayısıyla akşam namazından itibaren yatsı namazına kadar Paşa Camiinde mevlit okutuldu. Vatandaşlar, namaz kılarak dualar etti. Mübarek gecede vatandaşlar vaazlar dinleyerek İslam aleminin Miraç Kandili’ni dualar eşliğinde idrak etti. AK Parti teşkilatları ile birlikte çok sayıda vatandaş Paşa Camiinde yoğunluk oluşturdu. AK Partili gençler cami çıkışında çeşitli ikramlarda bulundu.

1933'te yıkılan 478 yıllık Umur Bey At Pazarı Camii, elinde rölöveleri bulunan bir hayırseverin girişimleriyle yeniden inşa edilip, "Paşa Camii ve Külliyesi" ismiyle geçtiğimiz yıl 29 Mayıs'ta ilk cuma namazıyla ibadete açılarak küllerinden doğmuştu.

Editör: Haber Merkezi