“Vatandaşı ve dünyanın arkasında yürüdüğü bir lidere sahibiz.”

AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yurdunuseven mesajında;

"3 Kasım 2002 tarihinde, milletimizin kaderinin değiştiği günden itibaren yalnız milletimiz için, yalnız milletimizle birlikte çıktığımız yolda 20 hizmet dolu yılı geride bıraktık. 80'li yıllardan itibaren devletin her kademesine ve her zerresine gizlice ve sinsice sızan FETÖ terör örgütü milletimizin ileri attığı her adımda yine sinsi planlarını devreye sokmuş faili meçhul cinayetler ve komplolar ile bizatihi milletimizin kendisine kastetmiştir. AK Parti ile şahlanışa geçen Türkiye ve alçak terör örgütü FETÖ'nün fiilen yüzleştiği, milletimizin destan yazdığı 15 Temmuz gecesinde tüm dünya milletimizin zincirlerini bir gecede nasıl parçaladığına şahit oldu. O gecenin ardından ortaya çıkan gerçekler sonucunda milletimize nasıl bir hainlik yapıldığı gün gibi ortaya çıkmış oldu.

Vakit Gücümüze Güç Katma Vakti

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından büyüme ve yükselmenin büyük bir hız kazandığına vurgu yapan Milletvekili Yurdunuseven; "15 Temmuz gecesinde bölmeyi parçalamayı hedefledikleri Türk Milleti, benliğine, özüne öyle bir sahip çıktı ki tanklar eli bayraklı insanlara yenildi. O gece kazandığımız zafer ile artık dünyaya herşeyin değiştiğini göstermiş olduk. Canı pahasına iradesine sahip çıkan Aziz Milletimizden aldığımız güçle bayrağımıza, milletimize olan inancımıza ve hedeflerimize daha güçlü sarılarak 6 yılda büyük yol katettik. 15 Temmuz hain darbe girişiminin 6.yılını idrak ettiğimiz bugün artık dünyaya yön veren bir ülkenin vatandaşı ve dünyanın arkasında yürüdüğü bir lidere sahibiz. Artık vakit Türkiye vaktidir. Ahdettiğimiz her projeyi gerçekleştirecek mazlumların hakkını zalimlerden alacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle vatanımızın bütünlüğü için 15 Temmuz gecesinde canları pahasına hainlere karşı durmuş Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü tebrik ediyorum."
 

Editör: Haber Merkezi