Valimiz Aziz Yıldırım, Çay İlçesine Ziyarette Bulundu.

İlçe ziyaretleri kapsamında ilk olarak Çay Kaymakamlığını ziyaret eden Valimiz Aziz Yıldırım, Hükümet Konağı önünde Kaymakam Vekili Muhammed Evlice, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jan. Ast. Kd. Bçvş. İlker Yakar, Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı, İlçe Emniyet Müdür Vekili Sıraç Kesici,Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül,Pazarağaç Belediye Başkanı Adem Bulut, Çay Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Kaygısız ve daire müdürleri tarafından karşılandı.
 
Kaymakamlık ziyareti sırasında ilçenin genel durumu hakkında Kaymakam Vekili Muhammed Evlice’den bilgi alan Valimiz Aziz Yıldırım, vermiş olduğu bilgilerden dolayı Kaymakam Vekili Muhammed Evlice’ye teşekkür eden ve Çay ilçesinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Valimiz Aziz Yıldırımburada yaptığı konuşmada; “İlçe ziyaretleri kapsamında sırasıyla Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, İlçe Jandarma ve İlçe Emniyet Müdürlüğümüze ziyaretlerde bulunacağız. İlçeleri ziyaret ederken problemleri yerinde öğrenirken,kamu yöneticileri ile tanışmış olacağız” dedi.
 
Daha sonra Kaymakamlık ziyaretinin ardından Çay esnafı ile bir araya gelerek hayırlı işler temennisinde bulunan Valimiz Yıldırım, sırası ile Belediye Başkanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyaret etti.
 
Editör: Haber Merkezi