Valilik Personeli Kendini Geliştiriyor

Zafer Kalkınma Ajansı'nın 2012 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Afyonkarahisar Valiliği Avrupa Birliği Daimi Temas Noktası Ofisi tarafından sunulan ‘’Kendimi Geliştiriyorum’’ isimli proje kapsamında Valilik personellerinden otuz kişiye MS Office programlarının kullanımı ve Web-Grafik tasarım konusunda eğitimler verildi.
Eğitimde başarılı olan Valilik personeline Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından sertifikaları verildi.
Valilik makamında gerçekleştirilen sertifika töreni sırasında Vali Balkanlıoğlu’na ziyarette bulunan Turex Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı’da katıldı.
Törende Vali İrfan Balkanlıoğlu’na Avrupa Birliği Daimi Temas Noktası Koordinatörü Hüseyin Oğuz tarafından ‘’Kendimi Geliştiriyorum’’ isimli proje kapsamında gerçekleştirilen ve 30 personelin katıldığı ve 10 gün süren eğitim ile eğitime katılan personeller hakkında bilgiler verildi.
Sertifika töreninde konuşan Vali Balkanlıoğlu; “Alınan her eğitimin bilginin anahtarı olacağını belirterek, kendinizi geliştirmek adına verilen her eğitim tabiî ki tek başına yeterli değildir.  Bu konudaki her türlü fırsatı değerlendirin, kendi çabanızla birlikte alacağınız her eğitim sizi birkaç adım daha ileriye götürecektir.  Sadece seminer ve kurslarda hayatınız boyunca karşılaşacağınız bilgileri öğrenmeniz mümkün değil. Bu nedenle peş peşe verilen eğitimlerle ve sizlerin gayretleriyle en mükemmeli yakalayacağımıza inanıyorum. Eğitim adına yapılan her türlü çalışmaların destekçisi ve takipçisiyim. Seminere katılan ve başarılı olan tüm personelimi tebrik ediyor, aldıkları belgelerin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum’’dedi.
‘’Kendimi Geliştiriyorum’’ isimli eğitimlerde başarılı olan personele sertifikaları Vali İrfan Balkanlıoğlu, Turex Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı ve Avrupa Birliği Daimi Temas Noktası Koordinatörü Hüseyin Oğuz tarafından verildi.
 
Editör: Haber Merkezi