VALİ YILDIRIM’IN ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI
 
Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, büyük komutan ve devlet adamı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 78. yıldönümünde bir kez daha özlemle, saygıyla ve rahmetle anıyoruz.
 
Mustafa Kemal Atatürk, tüm hayatını ulusumuzun bağımsızlığına adayan, milleti ile birlikte başlattığı kurtuluş mücadelesinde büyük bir zafer kazanarak ulusumuzun kötüye giden yazgısını ve tarihin akışını değiştiren, gerçekleştirdiği inkılaplarla bizlere çağdaş bir devlet ve cumhuriyet armağan eden, yaşadığı çağa damgasını vuran bir önderdir. Atatürk'ü anmak kadar onun fikirlerini, ideallerini anlamak da çok önemlidir. Atatürk'ü anmanın ve anlamanın en güzel yolu, gösterdiği hedeflere her geçen gün biraz daha yaklaşmak, uygarlık yarışında daha ileri adımlar atmak, Cumhuriyet'i ve onun değerlerini her koşulda korumak, ilke ve inkılaplarını tüm yönleriyle gelecek kuşaklara aktarmaktır.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.
 
Ruhu şâd olsun..
 
Editör: Haber Merkezi