Vali Yıldırım, Yaralı Er Özkara’ya Geçmiş Olsun Ziyaretinde Bulundu.
 
Geçtiğimiz günlerde Kayseri ilimizde meydana gelen menfur saldırıda yaralanan Piyade Er Arif Özkara’ya Valimiz Aziz Yıldırım ve protokol üyeleri tarafından geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu.
İscehisar ilçemize bağlı Karaağaç Köyü doğumlu olan ve hastanede gördüğü tedavi sonrası baba ocağına getirilen Piyade Er Arif Özkara’ya Valimiz Aziz Yıldırım tarafından gerçekleştirilen geçmiş olsun ziyaretinde İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Şahin Kılıçaslan, İl Jandarma Komutanı J. Albay Orhan Sırma ve İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen’de hazır bulundular.
Yaralı Piyade Er Arif Özkara’nın ailesi ve yakınları tarafından karşılanan Valimiz Aziz Yıldırım Piyade Er Arif Özkara’ya geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette Valimiz Aziz Yıldırım’a tedavisi hakkında bilgiler veren Piyade Er Arif Özkara, Sayın Valimizin ziyaretlerinden çok memnun olduğunu, bu önemli ziyaret ile moral bulduğunu söyledi. Ziyarette şehit düşen silah arkadaşlarını rahmetle anan Piyade Er Arif Özkara, tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diledi.
Kutsal vatanımız uğrunda canlarını seve seve ortaya koyan tüm güvenlik mensuplarına vefa borcumuzun olduğunu hatırlatan Valimiz Aziz Yıldırım ise ülke içinde ve ülke dışında vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak adına cansiperane görev yapan tüm güvenlik güçlerimize muzafferiyet dilerken, onlar sayesinde huzur içerisinde hayatımızı devam ettirdiğimizi söyledi. Bu uğurda öncelikle şehit düşen tüm kardeşlerimize Yüce Allah’tan rahmet dileyerek sözlerine devam eden Valimiz Aziz Yıldırım, tüm kederli ailelere başsağlığı ve sabırlar temenni etti. Vatanımıza, bayrağımıza, halkımıza ve tüm değerlerimize sahip çıkma adına gerçekleştirilen kutsal vazife sırasında yaralanan başta Piyade Er Arif Özkara ve tüm yaralılara Allah’tan şifa dileyen Valimiz Aziz Yıldırım, devlet olarak bu kardeşlerimize, devletimizin bize verdiği imkanlar çerçevesinde her türlü destekte bulunacağını sözlerine ekledi.
Ziyaretinin sonunda Piyade Er Arif Özkara’nın ailesi ile yaptığı sohbet sırasında Valimiz Aziz Yıldırım, kendisine iletilen her türlü istek ve talebin yerine getirileceğini söyledi.
 
Editör: Haber Merkezi