Vali Yıldırım Televizyon Kuruluşları Temsilcilerini Makamında Kabul Etti.
Valimiz Aziz Yıldırım ilimizde ulusal yayın yapan Kanal 3 TV ile karasal olarak yayın yapan Karahisar TV temsilcilerini makamında kabul etti.
 
Gün içerisindeki programları dahilinde ilk önce Karahisar TV muhabiri Mustafa Kılınç ile Kameraman Selçuk Taşkın’ı daha sonra ise Kanal 3 TV Haber Müdürü Nail Azbay, Kameraman Barış Bakibaba ve muhabir Simay Türkkanlı’yı makamında kabul eden Valimiz Aziz Yıldırım, her iki televizyon kuruluşuna açıklamalarda bulundu.
 
Karahisar TV muhabiri Mustafa Kılınç ile Kanal 3 TV Haber Müdürü Nail Azbay’a Afyonkarahisar'a atanarak göreve başlaması ve Afyonkarahisar’la ilgili genel düşüncelerini aktaran Valimiz Aziz Yıldırım; " Ben Afyonkarahisar'da 1989'da Kaymakam Adayı olarak göreve başladım. O günden bugüne Afyonkarahisar katbe kat büyümüş. Afyonkarahisar, dört yol kavşağı içerisinde bulunmanın imkanlarını en iyi şekilde kullanmış bir ildir. Tabii ki ilimizde Allah vergisi Termal su kaynakları mevcuttur. Afyonkarahisar’da bu alanda ciddi yatırımlar yapılmış, bu yatırımlar ilimize ve ülkemize önemli katkılar sağlamıştır. Tabi bunların yanında Afyonkarahisar için Afyonkarahisar dışından da projeler üretiliyor. Yani Afyonkarahisar'a ilgi büyük, bu manada da Afyonkarahisar çok şanslıdır."dedi.
 
Kendisine sorulan sorulara açık, samimi ve içtenlikle cevaplar veren Valimiz Aziz Yıldırım, Afyonkarahisar'da ilkleri yaşadığının altını çizerken, ilimizde 1989-1992 yıllarında görev yaptığını ve 27 yıl sonra Afyonkarahisar'a Vali olarak atanmasının kendisini mutlu ettiğini belirtirken, “Afyonkarahisar'a atanması lütfunda ve teveccühünde bulunan başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza, Sayın İçişleri Bakanımıza, Sayın Orman ve Su İşleri Bakanımıza ve Sayın Bakanlarımıza saygı ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 
Valilik olarak vatandaşa yönelik çalışmalar sergileyeceklerini belirten Valimiz Aziz Yıldırım; "Kalbimiz, gönlümüz ve kapılarımız vatandaşlarımıza açıktır. Bu il için emek sarf eden herkes bu il için kıymetlidir. Afyonkarahisar için önemli olan konuları mutlaka, yerel yönetimler, siyasiler, sivil toplum kuruluşları, konu ile sorumlu olan kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte değerlendireceğiz.
 
Yakın ilgi ve sıcak karşılamalarından, ayrıca sorulara içtenlikle cevap vermesi nedeniyle memnuniyetini ifade eden konuklar ziyaretin sonunda Valimiz Aziz Yıldırım'a teşekkürlerini sundular.
 
Ziyaretlerinden dolayı Kanal 3 TV ve Karahisar TV ailesine teşekkür eden Valimiz Aziz Yıldırım, ilimizin ve bölgemizin bu önemli yayın kuruluşlarının başarılı çalışmalarının devamı temennisinde bulundu.
 
Editör: Haber Merkezi