Vali Yıldırım Sporculara Moral Yemeğine Katıldı

Valimiz Yıldırım, Futbol, Basketbol ve Voleybol liglerinde ilimizi başarıyla temsil eden spor kulüplerinin yöneticileri ile sporcularına moral ve motivasyon sağlamak amacıyla düzenlenen yemekte bir araya geldi.
 
Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen sporculara moral yemeğine Valimiz Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Çay Kaymakamı Turan Erdoğan, İl Genel Meclisi Başkanı ve aynı zamanda Afjet Afyonspor’un Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Tortop ve her üç takımın başkan ve yöneticileri ile sporcuları katıldı.
 
İl Genel Meclisi Başkanı ve aynı zamanda Afjet Afyonspor’un Yönetim Kurulu Başkanı olan Salih Sel’in tüm takımlarımız ile ilgili değerlendirmelerinin ardından söz alan Valimiz Aziz Yıldırım; “Futbol, basketbol, voleybol branşlarında başarılı bir sezon geçiren üç kulübümüzün değerli yöneticileri ve kıymetli sporcu kardeşlerim. Zamanında bende biraz futbol oynadım.
 
O yüzden sporculuğun ve sportmenliğin ne demek olduğunu biliyorum. Buradaki bütün maçlarınızı takip ediyorum ve görevim nedeniyle deplasmanlara gelemiyorum. Sizlerin sayesinde çok keyifli zamanlar geçiriyoruz. Bu anlamda hem üç takım yöneticilerine, teknik çalışanlarına, sporcularına çok teşekkür ediyorum ve hepinizi tebrik ediyorum. Futbol takımımız gayet güzel ve şuanda lideriz. İnşallah Başkanımızın da az önce ifade ettiği gibi sezon sonunda Play/Off ‘ada kalmadan inşallah ikinci lige çıkarız.
Ligde başarılı olabilmemiz için bizlerde elimizden geleni yapacağız. Aynı şekilde Voleybol takımımızda her şeye rağmen çok iyi, bu vesile ile geçtiğimiz günlerde vefat eden sporcumuza da Allah’tan Rahmet diliyorum, hepinizin huzurunda bir defa daha anıyor ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Diğer arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Tabiki de bu bizim takımımızı olumsuz yönde etkiledi, bunu hepimiz görüyoruz. Çünkü bizleri de çok etkiledi, hakikaten çok üzüldük. Ama hayat devam ediyor ve bizim takımımızda ligde mücadelesine devam ediyor. Aynı şekilde başarılar bekliyoruz arkadaşlar. Basketbol takımımız çok iyi bir sezon geçiriyor. Hafta sonu yapılan Eskişehir ile yapılan müsabakayı bizler televizyondan izledik. Ben sizleri tebrik ediyorum. Hakikaten dişe diş bir mücadele verdiniz. İnşallah bundan sonrada basketbol takımımızın da aynı şekilde başarıları devam eder. Sayın Belediye Başkanımıza, İl Genel Meclis Başkanımıza ve futbol, basketbol ve voleybol kulüplerimizin başkan ve yöneticilerine hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. Hep birlikte başarılarımızın devamını temenni ediyorum. İyi ki varsınız, sizler ile Afyonkarahisar daha güzel. Afyonkarahisar’daki sportif faaliyetler daha güzel, bazen salonlarımız almıyor ama daha büyük salonlarımız yapılıyor. Bir daha ki sezon da inşallah voleybol ve basketbol takımlarımızın müsabakalarını daha büyük bir salonda izleme fırsatı bulacağız. Hepinize teşekkür ediyorum, hayatı renklendiriyorsunuz. Yolunuzdan ve bu şekildeki çalışmalarınızdan ayrılmayınız. Buradaki konuşmamı da hepinizi tek tek tebrik etmiş olarak farz edin. Hepinize başarılar diliyorum.” dedi
Valimiz Aziz Yıldırım’ın konuşmasının ardından moral yemeği sona erdi.
 
Editör: Haber Merkezi