Vali Yıldırım Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop’u Ziyaret Etti.
 
Valimiz Aziz Yıldırım, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının işleyişleri, faaliyet ve çalışmalarını yerinde incelemek üzere gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop’u makamında ziyaret etti.
 
Karşılıklı bilgi alış verişi sırasında İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışma ve faaliyetleri hakkında bilgiler verirken, Afyon Spor Kompleksi içerisinde bulunan tesisler, ilavesi düşünülen tesisler ile yürütülen diğer çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.
 
Başarılı çalışmalarından dolayı İl Müdürü Dr. Yunus Tortop’un nezdinde tüm Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personelini tebrik eden Valimiz Aziz Yıldırım, ilimizde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün destek ve katkılarıyla ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece alan alan tüm sporcularımıza başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.
 
Valimiz Yıldırım’ın ziyareti Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binası içerisinde incelemelerde bulunması ile sona erdi.
 
Editör: Haber Merkezi