Vali Yıldırım Organize Sanayi Bölgesine Ziyaretlerde Bulundu.

Valimiz Aziz Yıldırım iadeyi ziyaretleri kapsamında Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay’ı ziyaret ettikten sonra ilimizin gelişimine önemli katkılar sağlayan şirketlerden Sayın Prefabrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sayın’a ve Ogaş Şekerleme Gıda Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koca’ya ziyaretlerde bulundu.
İlk olarak Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay’a ziyarette bulunan Valimiz Aziz Yıldırım, ziyaret sırasında Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi hakkında Başkan Yeşilay’dan bilgiler aldı.
Organize Sanayi Bölge Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Mühsürler’in de hazır bulunduğu ziyarette karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu. Valimiz Aziz Yıldırım; “Öncelikle değerli Yönetim Kurulu Başkanımıza, Müdürümüze ve tüm üyelere teşekkür ediyorum. Yapılan başarılı çalışmalarla ilimize önemli katkılar sağlamaktadırlar. Bu ziyaretlerimiz gecikmeli bir ziyarettir. İş yoğunluğumuzun yanından hepinizin bildiği gibi 15 Temmuz’da menfur bir hadise yaşadık. Hakikaten bu 15 Temmuz etkenini bahane olarak göstermiyorum. Herkesi etkilediği gibi bizleri de etkileyerek bütün programlarımızı altüst etti. Bu durumun yoğunluğu bir başka idi. Artık bu yoğunluğun giderek azalması sonucunda normal çalışma tempomuza döndüğümüz için bir taraftan iade-i ziyaretlerde bulunalım, bir yandan da Afyonkarahisar Sanayisi ve Ticaretinin kalbi olan Organize Sanayi Bölgesi’nin gerek Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetimi Kurulu Üyelerini, Genel Müdürünü ve çalışanları ile bu bölgede üretim yaparak Afyonkarahisar’ımıza büyük destekler sağlayan ve ülkemizin bütçesi ile ihracatına da katkıda bulunan değerli sanayicilerimizi ziyaret etmek istedik. Burada olmaktan çok mutlu olduğumu ifade ederken bu ziyaretler kapsamında birbirimizi daha iyi tanımanın yanında, bilgi alış verişinde bulunarak ilimize, ticaret ve sanayi alanında destekler sağlayacağız.” dedi.
Organize Sanayi Bölgesinin bugüne dek geldiği duruma ilişkin düşüncelerin ve geleceğe dönük hedeflerin paylaşıldığı, sorunların ve taleplerin dile getirildiği ziyaretin ardından Valimiz Aziz Yıldırım, Sayın Prefabrik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sayın’a ziyarette bulundu. Yönetim Kurulu üyeleri Kadir Sayın ve Suat Sayın’ın da hazır bulunduğu ziyarette Valimiz Yıldırım, özel ve kamu sektöründe birçok önemli hizmetleri yerine getirerek ilimiz ekonomisine önemli katkılarda bulunan Sayın Ailesine teşekkür etti.

Valimiz Yıldırım gün içerisinde son olarak OGAŞ Şekerleme Gıda Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koca’ya ziyarette bulundu.
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Koca’nın da hazır bulunduğu ziyarette karşılıklı bilgi alış verişinin gerçekleştirilmesinin akabinde Valimiz Aziz Yıldırım işletme içerisinde lokum, pişmaniye ve şekerleme üretiminin yapıldığı bölümde incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında çalışanlarla konuşma fırsatı bulan Valimiz Aziz Yıldırım, işletmeden ayrılırken Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koca’ya ve yönetim kurulu üyelerine başarılı çalışmalarının devamını diledi.
 
Editör: Haber Merkezi