Vali Yıldırım, Okullararası Halter Şampiyonunu Makamında Kabul Etti.
 
Valimiz Aziz Yıldırım, Aile Sosyal Politikalar Müdürü Alper Sezer, Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Zekai İnan, Antrenör Abdürrezzak Avcı ve Türkiye Şampiyonu Ramazan Yaman’ı makamında kabul etti.
 
Türkiye Halter Federasyonunun 2017 Faaliyet programında yer alan “Okullararası Halter Şampiyonası” kapsamında Kayseri Talas Spor Salonunda yapılan müsabakalara ilimizden Afyon ASP Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Ramazan Yaman’da katılarak “Yıldızlar" kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak altın madalyayı İlimize getirmiştir.
 
Ziyaret sırasında bilgiler veren Aile Sosyal Politikalar Müdürü Alper Sezer; “Müdürlüğümüze bağlı Çocuk evlerinde kalmakta olan Ramazan Yaman, 11-12 Şubat 2017 tarihinde Kayseri ilinde yapılan 'Okullararası Türkiye Halter Şampiyonası'nda koparmada 71 kg, silkmede ise 87 kg. olmak üzere toplamda 158 kg kaldırarak “Yıldızlar" kategorisinde Türkiye şampiyonu olarak altın madalyayı İlimize kazandırmıştır”. dedi
 
Ziyaretin ve alınan başarının kendisini çok mutlu ettiğini belirten Valimiz Aziz Yıldırım, elde edilen başarıların Afyonkarahisar’a çok şey kazandırdığını, Afyonkarahisar’a bu Şampiyonluğun yakıştığını ve başta şampiyon sporcumuz Ramazan Yaman olmak üzere bu başarıda emeği geçenlere teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.
 
Editör: Haber Merkezi