Vali Yıldırım Kore Şehidinin Kızlarını Makamında Kabul Etti.

Valimiz Aziz Yıldırım, kutsal vazife uğrunda canlarını feda eden birçok şehidimiz gibi 1950 yılında Kore’de canını feda eden Piyade Er Abdullah Kılıç’ın kızları Ayşe Öğüt ve Şengül Şengün’ü makamında kabul etti.
 
Garnizon Şehit Gazi Subayı Topçu Albay Fatih Sağdıç’ın eşliğinde yapılan ziyarette Kore Şehidimizin kızı Ayşe Öğüt’ün eşi Mevlüt Öğüt’te hazır bulundu.
Karşılıklı bilgi alış verişinde bulunulan ziyarette konuklarının istek ve taleplerini dinleyen Valimiz Aziz Yıldırım, ülkemizin birlik, beraberlik ve bütünlüğünü muhafaza etmek adına yurt içinde ve yurt dışında yürütülen görevlerde cansiperane olarak görevlerini yerine getiren ve hatta bu uğurda canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle andığını belirtti. Hususiyle 1950 yılında Kore’de Şehit düşen Piyade Er Abdullah Kılıç’a da Allahtan rahmet dileyen Valimiz Aziz Yıldırım, tüm şehitlerimizin olduğu gibi Şehit düşen Piyade Er Abdullah Kılıç’ın da emanetlerine sahip çıkılacağını ve kendilerinin istek ve taleplerinin Valilik imkânlarınca yerine getirileceğini ifade etti.
 
Editör: Haber Merkezi