Vali Yıldırım Karne Dağıtım Törenine Katıldı.
 
Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı tamamlanırken, Hamidiye Ortaokulunda yapılan törene Valimiz Aziz Yıldırım katılarak çocukların karne sevincine ortak oldu.
 
Hamidiye mahallesinde bulunan Hamidiye Ortaokulundaki karne dağıtım törenine Valimiz Aziz Yıldırım'ın yanı sıra, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Vali Yardımcısı Erhan Günay, İGM Başkanı Salih Sel, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Şube Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.
 
Okul içerisinde yapılan törende Saygı Duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu.
Törende Okul Müdürü Nevzat Çakar ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın tarafından günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yapıldı.
 
Program da şiir dinletileri, halk oyunları gösterisi ve okul korosunun şarkılar seslendirmesi gibi renkli görüntüler yer alırken öncesinde ve sonrasında Valimiz Aziz Yıldırım öğrencilerle yakından ilgilendi.
 
8. Sınıf öğrencilerinden başarılı olan öğrencilere başarı belgelerinin ve plaketlerinin Valimiz Aziz Yıldırım ve diğer protokol üyeleri tarafından verilmesiyle 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Kapanış programı sona erdi
 
Editör: Haber Merkezi