Vali Yıldırım Kamu Kurumlarına ve STK’na Ziyarette Bulundu.

Valimiz Aziz Yıldırım gün içerisindeki programları dâhilinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İl Afet Acil Durum Müdürlüğü, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü ile Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasına ziyarette bulundu.
 
İlk ziyaretini Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yapan Valimiz Yıldırım, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüseyin Vahit Okumuşer, müdür yardımcıları ve şube müdürleri tarafından karşılandı.
 
Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüseyin Vahit Okumuşer, Valimiz Yıldırım’a kurumu ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ziyaretin sonunda Valimiz Aziz Yıldırım, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüseyin Vahit Okumuşer ve personeline teşekkür ederek kurumdan ayrıldı.
 
Daha sonra İl Afet Acil Durum Müdürlüğüne ziyareti sırasında İl Afet Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan, Arama Kurtarma Birlik Müdürü Mustafa Eser, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve kurum çalışanları tarafından karşılanan Valimiz Aziz Yıldırım’a İl Afet Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan tarafından kısa bir brifing sunuldu. Sunum sırasında detaylı bilgiler alan Valimiz Yıldırım İl Afet Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan ve bütün çalışanlara teşekkür etti.
 
Valimiz Aziz Yıldırım İl Afet Acil Durum Müdürlüğü ziyaretini tamamladıktan sonra 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğüne ziyarette bulundu.
 
Valimiz Yıldırım 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü ziyaretinde Müdür Tuncay Eroğul ve kurum çalışanları tarafından karşılandı. Daha sonra tüm kurum temsilcilerinin görevli olduğu 112 Acil Çağrı Merkezine geçerek burada 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Tuncay Eroğul’dan merkezin çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgiler alan Valimiz Yıldırım çalışmalarından dolayı tüm 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.
 
Valimiz Aziz Yıldırım son ziyaretini Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasına gerçekleştirdi. Valimiz Yıldırım, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ziyaretinde Oda Başkanı Mevlüt Ülker ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı.
 
Ziyarette Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mevlüt Ülker tarafından Valimiz Aziz Yıldırım’a odanın faaliyetleri ile ilgili olarak bilgiler verdi.
 
Valimiz Yıldırım, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Oda Başkanı Mevlüt Ülker ve Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmaları nedeniyle başarılar diledi.
 
Editör: Haber Merkezi