Vali Yıldırım, Eskişehir Valisi Azmi Çelik’i Makamında Ziyaret Etti.

Frigya Kültürel Mirasını Koruma ve Kalkınma Birliği Encümen Toplantısı’na katılmak üzere Eskişehir’e giden Valimiz Aziz Yıldırım, Vali Azmi Çelik’i makamında ziyaret etti.
 
Ziyaret anısına Valilik Şeref Defterini imzalayan Valimiz Aziz Yıldırım, Eskişehir’de bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.
 
Nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti aktaran Vali Çelik ise, iki komşu ilin ortak yaptığı çalışmaların bölgeye hareket getireceğini söyledi. Frigya Vadisi’nin turizm açısından tüm dünyaya tanıtmak istediklerini dile getiren Vali Çelik, bu amaçla kurulan Frigya Kültürel Mirasını Koruma ve Kalkınma Birliği’nin önemine dikkat çekti.
Eskişehir, Kütahya ve Afyonkarahisar sınırları içerisinde bulunan Frigya Vadisi’nin önemli bir tarihe ev sahipliği yaptığını hatırlatan Vali Çelik, Eskişehir Valiliği olarak bölgenin tanıtımına katkı sunmak için ellerinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduklarını bildirdi.
 
Sohbet havasında geçen ziyaretin sonunda Valimiz Aziz Yıldırım, kendisine gösterilen misafirperverlik için Vali Çelik’e teşekkür ederek,  çalışmalarında başarılar diledi.
 
Editör: Haber Merkezi