Vali Yıldırım Engelliler Günü Nedeniyle Misafirlerini Kabul Etti.
 
Her yıl 3 Aralık’ta düzenlenen Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Başkanı M.Emin Birliktir, Afyşonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt, Beyazay Derneği Başkanı Feyza Kayar, Engelliler Genç ve Spor Klübü Başkanı Serap Güderler, Ağır Düzey Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Hatice Özkan, Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Ahmet Atacan,  Otistik Çocuklar Derneği Başkanı Fatma Kilci Kavas, Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Nilgün Akgün, Kamu Engelliler Derneği Başkanı Süleyman Yavuz’dan oluşan heyet tarafından Valimiz Aziz Yıldırım’a bir ziyarette bulunuldu.
 
Ziyaret sırasında konuşan Valimiz Aziz Yıldırım, “Sadece Dünya Engelliler Gününde değil, yılın her günü engelli vatandaşlarımızın sorunlarını gündeme getirmek ve bu sorunlara çözüm üreterek, engelli vatandaşlarımızın engelleri aşarak toplum içerisinde hayatlarını en iyi şartlarda sürdürmelerini sağlamak zorundayız. Devletimiz her vatandaşının her türlü hizmetten eşit şekilde faydalanması noktasında hem hukuki, hem de teknik altyapıyı sağlamakta görevlidir. Bu noktada da bizim üzerimize düşecek bir görev varsa da sizler adına bunu yapmaya, sizlere yardımcı olmaya hazırız. Zaman içerisinde değişik vesilelerle görüşüyoruz, ama bugünün sizler ve bizler için önemli bir gün olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle Afyonkarahisar Valisi olarak engelli vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olduğumuzu belirtirken, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününüzü kutluyor, ziyaretimize gelen tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyorum” dedi.
 
İlimizde faaliyetlerini sürdüren engelli derneklerimizin başkanları ziyaret sırasında, yoğun çalışmaları arasında kendilerine vakit ayırarak Dünya Engelliler Günü kapsamında kendilerini misafir eden Valimiz Aziz Yıldırım’a teşekkürlerini ilettiler.
 
3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Valimiz Aziz Yıldırım’a yapılan ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
 
 
Editör: Haber Merkezi