Vali Yıldırım, CHP'yi ziyaret etti

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Yıldırım, CHP'lilere Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılımları için teşekkür etti.

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, CHP İl Saymanı Ömer Bıçak, CHP Merkez İlçe Başkanı Yusuf Onur Seçme ve CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Yıldırım'la CHP'liler bir süre sohbet etti. 
BİRLİK VE BERABERLİK TEŞEKKÜRÜ
Vali Yıldırım, CHP'lilere Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılımdan dolayı teşekkür etti. Vali Yıldırım, Türkiye genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar'da da gösterilen birlik ve beraberliğin önemli olduğunu, Afyonkarahisar'da yapılan mitingteki konuşmalarda birleştirici unsurlar bulunduğunu aktardı. 
ZAFER HAFTASI KUTLAMALARI İÇİN HAZIRLIK
CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan ise Zafer Haftası'na önem verdiklerini, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Zafer Haftası için Afyonkarahisar'a davet ettiklerini belirtti. Demirkırkan, CHP gençliğinin de 25 Ağustos'tan 9 Eylül'e kadar önemli etkinliklere imza atacaklarını söyledi. 


 
Editör: Haber Merkezi