Vali Yiğitbaşı’dan Başkan Zeybek’e Ziyaret

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Afyonkarahisar Valiliğine atanan Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret etti.

Afyonkarahisar Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Yardımcılarımız Benol Kaplan, Süleyman Karakuş, Murat Öner ve Barış Dal ile birlikte Valimiz Yiğitbaşı’yı Belediye girişinde çiçeklerle karşılayan Başkanımız Mehmet Zeybek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Valimiz Kübra Güran Yiğitbaşı’nı Belediyemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Başkanımız Zeybek; birlik, beraberlik ve uyum içinde çalışmaya devam edeceklerine dikkat çekti.

VALİ YİĞİTBAŞI’DAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI:

“VALİLİK OLARAK BELEDİYEMİZLE YAKIN ÇALIŞIYORUZ”

Ziyaret ardından açıklamada bulunan Valimiz Yiğitbaşı ise; “Kendimi sıcak bir ortamın içerisinde buldum. Kadınlarla, çocuklarla, gençlerle tüm vatandaşlarımızla her an iç içeyiz. Afyonkarahisar, yoğun program etkinliği ve katılımın da çok olduğu bir şehir. Aynı zamanda iş birliklerinin paydaşlığın çok olduğu bir şehir. Bunları gözlemledim. Çok mutluluk verici. Başkanımızla ve Belediyemizle, Valilik olarak yakın çalışıyoruz. İnşallah bu çalışmaların daha da güçlenerek devam etmesini sağlayacağız. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Editör: Haber Merkezi