Vali Yiğitbaşı, STK Temsilcileri ile bir araya geldi

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı çeşitli sivil toplum kuruluşları ile makamında bir araya geldi. Her STK temsilcisiyle ayrı ayrı sohbet eden Vali Yiğitbaşı temsilcilerin taleplerini dinledi.

Beşir Derneği Afyonkarahisar Temsilcisi Nuri Yıldırım ve İç Ege Bölge Sorumlusu Suat Söğüt derneklerinin 2022 yılı içinde Afyonkarahisar'da 150 aileye yardımda bulunduğunu, Türkiye genelinde ise kuruluşlarından bu yana milyonlarca kişiye ulaşarak önceliklerinin insan olduğunu belirttiler.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Afyonkarahisar temsilcisi Necla Can ve beraberindeki dernek üyeleri ise Vali Yiğitbaşı'na çalışmaları hakkında bilgi verdi. Dernek Başkanı Necla Can derneğin kamu yararı statüsü olduğunu ve 1967 yılından bu yana Afyonkarahisar' da faaliyet gösterdiğini belirterek Vali Yiğitbaşı'nı derneklerine davet ettiler.

Vali Yiğitbaşı ise böyle köklü bir derneğin ilimizde faaliyet göstermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek özverili çalışmaları için dernek yetkililerine teşekkür etti.

Küçük Dokunuşlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Neşe Balkan ve beraberindekiler derneklerinin henüz yeni bir dernek olduğunu ve özellikle desteğe ihtiyacı olan kadınlarımız için faaliyette bulunduklarını söylediler. Vali Yiğitbaşı gayretlerinden dolayı kendilerini tebrik ederek çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Afyonkarahisar Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği temsilcileri Vali Yiğitbaşı'na "Köyümde Yaşamak İçin Birçok Nedenim Var." projesinden bahsederek Ziraat Bankası ile protokol imzalayacaklarının bilgisini verdi.

Osmanlı Camii Derneği Başkanı Fatih Atasoy ve dernek üyeleri İnaz Deprem Evleri ile ilgili olarak Vali Yiğitbaşı'na taleplerini dile getirdi.

Tüm STK temsilcilerine davetine icabet ettikleri için teşekkür eden Vali Yiğitbaşı şunları söyledi:

" Buraya gelerek bizleri çok mutlu ettiniz. Yaptığınız çalışmalar ayrı ayrı çok kıymetli. STK'lar ile birlikte çalışmak onlarla ortak bir dil geliştirmek bizleri de daha güçlü kılıyor. Gayretleriniz ve başarılı çalışmalarınız için tekrar hepinize teşekkür ediyor ve çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim."

Editör: Haber Merkezi