Vali Yiğitbaşı Basın Mensuplarıyla Yemekte Bir Araya Geldi

Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediyesi’nin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla ortaklaşa düzenlediği programda Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren basın mensupları akşam yemeğinde bir araya geldi.

Öncelikle Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçukkurt söz alarak, günün anlam ve önemine dair düşüncelerini paylaştı. Ardından sırasıyla söz alan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Milletvekilleri Mehmet Taytak ve İbrahim Yurdunuseven gazeteciliği önemini anlatan konuşmalar yaptı.

Bir Arada Olmayı Periyodik Hale Getirebiliriz

Son olarak söz alan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı: “Bu güzel birliktelikleri artık periyodik hale getirebiliriz. Basın Bayramını vesile kılmış oluruz. Bugünkü eğitimler belki de bildiğiniz birçok konuyu içeriyor. Ama bir vesileyle bir arada olmak bile bazen çok anlamlı olabiliyor. Bu tür eğitimler aslında bir noktada ortak dertlerimizin de olduğunu görmek, tanışıklıkları, bir adım öteye götürülebilecek bazı iletişimler kurulmasına vesile olmayı sağlıyor. Bu anlamda Basın İlan Kurumu Genel Müdürümüz ve heyetine çok teşekkür ediyorum.

Büyük Taarruz Zaferi Coşkuyla Kutlanacak

Büyük Taarruz'un 100. Yıl kutlamalarıyla ilgili güzel bir haberinin olduğunu dile getiren Yiğitbaşı: "Hafta sonu Ankara ve İstanbul ziyaretlerim oldu. Büyük Taarruz'un kutlamalarını, Malazgirt'in kutlamalarıyla inşallah birleştirilerek daha etkili ve coşkulu kutlamalar yapacağız. Devlet erkanımız bu kutlamalara katılacak. Bu müjdeyi de basın bayramı dolayısıyla burada vermek istedim. İnşallah, Okçular Vakfı'mızın son yıllarda Malazgirt Zaferi ile yaptığı etkinliklerin startını 18 Ağustos'ta Afyonkarahisar'dan vereceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından valilik ile belediye başkanlığınca basın mensuplarını hediye takdim edildi.

Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla program sona erdi.

Editör: Haber Merkezi